VerksamhetenHÄMTA hela KAPITLET SOM PDF (LÄNK LÄNGRE NER PÅ SIDAN). 

hitta verksamheten

Den ena mötesplatsen är inte den andra lik. Verksamhet som behövs på en ort gör det inte på en annan. Här går vi igenom hur ni kan göra för att fylla just ert hus eller park med verksamhet.

driva verksamheten

Här tittar vi närmare på olika verksamheter. Allt det där som sker i huset eller parken. Studiecirklar och konstutställningar. Matlagning och barnteater. Konserter och fritidsgårdsverksamhet. Och så går vi igenom hur ni startar en biograf.

Inspiration

Folkets Hus driver fritidsgård

Boo Folkets Hus i Orminge vill inte vara beroende av bidrag. De vill leverera tjänster och ta betalt av kommunen för att göra det. Bland annat har de ett uppdrag att driva en fritidsgård. Vi frågade föreningens ordförande Bosse Ståldal varför en fritidsgård i Folkets Hus är en bra idé.

Läs mer…

MATERIAL SOM NÄMNS I BOKEN KAN HÄMTAS HÄR:

Visst material ingår som en del av den service vi ger våra medlemsföreningar och kräver en inloggning. Läs mer om medlemskapet.

livsmedelslagen

folkets hus och parkers Konstutbud

Folkets Hus och Parkers scenproduktioner

Folkets Hus och Parkers Live på bio-utbud


 

beställ boken nyckeln

Vill ni starta en ny mötesplats? Har ert hus eller er park funnits länge, men har några nyvalda i styrelsen? Har ni just anställt en föreståndare? Eller vill ta nya tag?
Beställ boken till alla som behöver den