Det finns så mycket kraft och engagemang i Vivalla. Den kraften och det engagemanget vill jag lyfta.

Khalid Mohammed,
folkets Hus vivalla

ENGAGERA DIG

Det glädjer oss att du vill engagera dig!
Det är här som vi hjälper dig att:

Varför starta förening?

Vill du också engagera dig i ditt lokala kulturliv och starta en mötesplats? Det bästa sättet är att starta en förening – och söka medlemskap hos oss. Hos oss på Folkets Hus och Parker får du inte bara möjligheten att träffa kollegor och utbyta idéer. Vi ger dig också hjälp och stöd, bättre arrangemang och lönsamhet.

Få tips och inspiration

Hur startar man en förening, hur hittar man en lokal och hur ska stadgarna se ut? Vad ska man tänka på när man skriver på ett hyreskontrakt? Vi ger dig råd och tips om hur du går tillväga för att skapa ett rum för alla. Här på hemsidan eller i boken Nyckeln – en handbok i att starta och driva mötesplatser bjuder vi på konkreta tips och inspiration.  Läs mer: Handboken

 

Kraft och engagemang

Folkets Hus är ditt!

Folkets Hus Vivalla är en öppen mötesplats för demokrati, kultur, personlig bildning och samhällsutveckling, sprunget ur engagemang hos ortens boende.

Läs mer

Arrangörer

Påverka utbudet där du bor! I den här listan visas både Folkets Hus och Parkers medlemmar och externa arrangörer, dessa kommer behandla och besvara din förfrågan på lite olika sätt.