Aktuellt

Här samlar vi en del av det som är aktuellt från Folkets Hus och Parker.  Det är också här du som inloggad medlem hittar dina medlemsnyheter.

Rädda folketshus- och parkrörelsen! 

Folketshus- och parkrörelsen har redan tagit stor ekonomisk skada av coronapandemin. Vi har aldrig varit med om en liknande situation som denna. Om det ska finnas mötesplatser, scener och biografer i hela landet när det här är över, måste såväl kommuner som privatpersoner gå in och stödja sitt lokala Folkets Hus och sin Folkets Park.

Effekterna av coronan har slagit hårt mot hela samhället och inte minst har det drabbat kultursektorn. Konserter och scenkonstturnéer som skulle genomförts i mars och april ställdes nästan genast in. Kort därefter kom slaget mot biograferna och det dröjde inte många dagar innan vi tvingades till nedstängningar.  ... Läs mer

Med mod och kreativitet vill vi göra skillnad i kristider!

Våra medlemsföreningar är ett nav för möten mellan människor och många av dem kämpar nu för att hålla liv i sina mötesplatser. Tillsammans med människorna på sin ort vill de dra sitt strå till stacken i en tid då hela landet möter en svår utmaning.

Illustration Corona-virus

Information med anledning av Coronaviruset

Till följd av Coronavirusets spridning och dess effekter, påverkas vårt och våra arrangörers utbud i vissa fall. Som besökare hittar du sådan information under respektive föreställning på vår hemsida, eller via information från din lokala arrangör. Har du specifika frågor om en föreställning vänder du dig till din lokala arrangör.