Aktuellt

Här samlar vi en del av det som är aktuellt från Folkets Hus och Parker.  Det är också här du som inloggad medlem hittar dina medlemsnyheter.

Bagarmossens Folkets Hus får utmärkelsen Årets arrangör 2020

Riksorganisationen Folkets Hus och Parker har utsett Bagarmossens Folkets Hus till Årets arrangör 2020. Utmärkelsen delades ut på lördagskvällen vid Folkets Hus och Parkers Kulturdagar som arrangeras i Motala Folkets Hus 17-19 januari.

– Sedan vi började vårt arbete med att förnya Folkets Hus i Bagarmossen för fyra år sedan och göra det till ett öppet hus för alla har det varit mycket kaos och mycket glädje. Vi är så glada att vi fått resultat och etablerat oss i området på så kort tid, säger Fredrik Stiernstedt, ordförande Bagarmossens Folkets Hus.

– Bagarmossens Folkets Hus visar på ett fantastiskt sätt hur viktig mötesplatsen är för ett lokalsamhälle. ... Läs mer

FOLKETS HUS OCH PARKER STÖTTAR VÄLGÖRENHETSGALA FÖR DE DRABBADE I ROJAVA

På söndag 24 november är det en stor stödgala för de hundratusentals civila kurder, assyrier/syrianer, araber och yezidier som tvingats på flykt från  militäroffensiven i Rojava. Vi är med och stöttar galan tillsammans med bland andra Röda Korset, Stockholms Folkets Hus och City Conference Center i Stockholm.