Aktuellt

Här samlar vi en del av det som är aktuellt från Folkets Hus och Parker.  Det är också här du som inloggad medlem hittar dina medlemsnyheter.

Konst åt alla

Konst åt alla – snabb omställning till digital konstutställning

För bara några dagar sedan avslutade Solbackens bygdegårdsförening en omfattande renovering av sina lokaler och till helgen skulle de stå som värd för en Konst åt Alla-utställning. Men så kom det nya råd och rekommendationer och en utställning i ett fysiskt rum var inte längre möjlig. Istället för att ställa in blev det istället en digital vernissage.

Folkets Hus och Parker turnerar igen

Efter sommarens påtvingade avbrott, startas Folkets Hus och Parkers turnéverksamhet upp igen. Genom ett hundratal turnénedslag, ett trettiotal konstutställningstillfällen, över 40 föreställningar inom live på bioverksamheten och biografer som öppnar salongerna möter organisationen och dess medlemsföreningar åter publik i hela landet – men coronasäkrat givetvis.

Höstens kulturutbud för barn och unga

Våra långsiktiga satsningar på kultur till barn och unga fortsätter i höst: turnerande vandringsutställningar som tar upp svåra frågor och ger inspirerande litterära möten, scenen fylls med angelägen och finurlig teater, musikaler och spännande pedagogisk verksamhet.