Filmtajm med Electric Banana Band på bio – en familjeföreställning

Ta närmaste lian och kom och digga det djuriskt coola bandet förstärkta av Eskilstuna Symfoniorkester. Den 30 september är det premiär för Electric Banana Bands unika familjeföreställning på Folkets Hus och Parkers biografer runtom i Sverige.

Föreställningen innehåller en fartfylld konsert med det legendariska bandet Electric Banana Band (Lasse Åberg, Klasse Möllberg, Janne Schaffer) tillsammans med Eskilstuna Symfoniorkester, liksom ett antal klassiska sketcher från det odödliga paret Trazan och Banarne.

”Det ska bli jättekul att bli bio-dynamiska”, säger Lasse alias Trazan/Tigern.

Föreställningen som spelades in vid Konserthallen i Eskilstuna den 18 mars kommer att visas på Folkets Hus och Parkers biografer. Det är i minst sagt fint sällskap som Konserthallen hamnar. Utbudet på biodukarna landet runt brukar mestadels komma från scener som Metropolitan i New York, Bolsjojteatern i Moskva, National Theatre i London och Kungliga Operan i Stockholm.

Det är de fristående och Stockholmsbaserade produktionsbolagen wHR-produktion och All We Need Is Live, som producerat inspelningen i Eskilstuna. Tidigare har All We Need Is Live bland annat svarat för den uppmärksammade sändningen av Carmen från Dalhalla, som blev nominerad till ”Best Content Provider” vid Event Cinema Association (ECA) Awards 2017.

Länkar:
Electric Banana Band: www.electricbananaband.se

Folkets Hus och Parker: www.livepabio.se

All We Need Is Live: www.allweneedislive.com

För mer information, kontakta:
Daniel Söderberg
Kommunikatör, Folkets Hus och Parker
08-452 25 57
[email protected]