Utbildningar lokalt och regionalt

Här kan du läsa mer om våra utbildningar som kan anpassas efter lokala/regionala behov. Kontakta oss för att diskutera vad just din förening är i behov av.

För att minska resandet och kostnader erbjuder vi oss att komma med en utbildning till er. Välj mellan ARBETSGIVARUTBILDNING, ARRANGÖRsutbildning, Ekonomiutbildning, fastighetsutbildning och utbildningar för styrelsen. Vi vill att ni bjuder in ytterligare två till tre föreningar för att vi ska nå fler och göra utbildningen mer ekonomiskt hållbar.

Läs mer om de valbara utbildningarna

Ort Beställ utbildningen

KontaktpersonDin regionala strateg

Anmälan Skriv ut sidan

SÅ HÄR GÅR DET TILL

Kontakta din regionstyrelse eller din regionala strateg. Bjud in ytterligare två, tre föreningar i geografisk närhet. Tillsammans kan ni anpassa utbildningen efter era behov! Arrangerande förening står för lokal och ordnar det praktiska, deltagande föreningar står för sina kostnader. Riksorganisationen står för föreläsare, kursmaterial och eventuella logikostnader.

HÄR HITTAR DU KONTAKTINFORMATION TILL DIN REGION

Du kan också göra en intresseanmälan här på webbsidan – så hör vi av oss till dig!

Gör din intresseanmälan här:

  • Din kontaktinformation:

  • Jag godkänner att mina personuppgifter används i deltagarförteckning, administrativa system och i informationsutskick enligt de bestämmelser som föreskrivs i Dataskyddsförordningen (GDPR).