Regionårsmöte i Södra Norrland

Årsmöte i Södra Norrlands region

Välkommen till Södra Norrlands regionårsmöte!

Det blir ett glädjefyllt, innehållsrikt och givande möte med sedvanliga årsmötesförhandlingar, kulturprogram och andra överraskningar. Extra roligt känns det att få spendera tid på föreningen som 2022 blev Årets Medlemsförening.

Handlingar: Årsmöteshandlingar kommer att mejlas ut till anmälda ombud och deltagare senast en vecka innan årsmötet.

Motioner: Motioner som ska behandlas vid regionens årsmöte ska vara styrelsen tillhanda senast 1 april 2024. (Formuäret stängt)

Nominering: Skicka dina nomineringar till valberedningen senast 1 april 2024. (Formuläret stängt)
Vi vädjar till er att i nomineringsarbetet ta hänsyn till en god fördelning mellan kvinnor och män till regionens förtroendeuppdrag. Vidare eftersträvas en jämn regional fördelning av uppdragen. Kom också ihåg att den/de ni nominerar måste vara tillfrågade – det gäller även om ni föreslår omval!
Här kan du se vilka val som ska göras
Kontakt, valberedningen: Camilla Olsson, [email protected], 070-583 82 80.

Utmärkelsen Årets eldsjäl delas ut i samband med regionårsmötet. Visst har ni någon i er förening som gjort en viktig insats och behöver få en uppmuntran? Kom in med förslag och motivering till styrelsen senast 1 april 2024. Mejla till [email protected]

Datum

Ort Bräcke

Sista anmälningsdag: 1 april 2024

Kontakta:Margareta Andersson
070-278 94 94
[email protected]

Pernilla Eurenius
060-607 09 71
Skicka mejl till Pernilla

Anmälan Skriv ut sidan

Praktisk information

Sista anmälningsdag: 1 april 2024

Anmälan om deltagande till årsmötet kan göras via formuläret här på webbsidan och är bindande efter sista anmälningsdag.

Deltagaravgift: 700 kronor per anmäld deltagare. Logi tillkommer.

Stipendium: Det finns möjligheten för föreningar med liten ekonomi att söka stipendium för deltagaravgift och eventuell kostnad för logi för en deltagare. (Formuläret stängt)

Delta digitalt: Det är möjligt att delta digitalt på endast årsmötet, för er som inte kan närvara. Det är avgiftsfritt. Detta anmäls via samma vägar som övriga anmälningar, alternativt senast 1 vecka innan till Robin Hörnkvist på [email protected]

Logi: Vi har preliminärbokat rum på Jämtkrogen som ligger med gångavstånd från Bräcke Folkets Hus. Ni anger i anmälan om ni blir enkel- eller dubbelrum.

Måltider: I deltagaravgiften för hela arrangemanget ingår fika under fredagen, middag med 2 glas öl/vin/alkoholfritt samt fika lördag och avslutningsvis lunch.

Resa: Ni bokar och står själva för resorna till och från Bräcke Folkets Hus. Vi förordar miljövänliga resor så som tåg eller samåkning. Norrtåg har flera avgångar till Bräcke, ni bokar enklast på www.sj.se

Har du frågor, kontakta: Pernilla Eurenius, 0720-77 81 29, [email protected] eller
Margareta Andersson, 070-278 94 94, [email protected]

Program

Fredag 26 april

Uppstart med fika

Föreläsning med Jonas Hagström från The Rocking Pots
Läs mer om programpunkten här

Middag med underhållning

Lördag 27 april

Frukost

Workshop: Visionsprogram Folkets Hus och Parker

Fika

Årsmötesförhandlingar

Information från Folkets Hus och Parker, regionalt och nationellt

Lunch