Förortsnätverksträff

Välkomna på förortsnätverksträff 6-7 maj i Bagarmossens Folkets Hus, Stockholm. Vi ser verkligen fram emot att träffa er alla fysiskt igen. De här två dagarna kommer vara fyllda med idéutbyte, inspiration och samtal. Det bjuds även på Stand up med Melody Farshin. 

Vi börjar med mingel och lunch kl.12 den 6 maj. Träffen pågår sedan hela dagen med en gemensam middag på kvällen. Vi avslutar ca kl.14 den 7 maj.

Logi: för er som reser till Stockholm är rum på Quality Hotel™ Globen preliminärt bokade, ange i anmälan om du önskar logi.

Spara Datum och tid i din kalender, fullt program skickas ut i god tid innan träffen.  

Välkommen!

 

Datum

Plats Bagarmossens Folkets Hus

Ort Stockholm

Målgrupp:Medlemsföreningar som känner sig hemma i beskrivningen eller som är nyfikna på nätverket.

Kontakt:Amin Barkhadle
072-077 41 43

Bahman Pourjanaki
072-071 41 36

Björn Gardarsson
073-070 76 83

Anmälan Skriv ut sidan

INFÖR träffen

NÄR DU ANMÄLER DIG får du en bekräftelse.

Förutsättningar: Träffen hålls på Bagarmossens Folkets Hus i Stockholm.

EFTER TRÄFFEN skickas en enkät ut till deltagarna via mejl. Några korta frågor om upplevelsen, allt för att säkerställa kvaliteten och förbättra våra kommande möten.

 

Förortsnätverket samlar sedan 2003 medlemsföreningar runtom i Sverige och bildades utifrån gemensamma behov, förutsättningar och lösningar. På träffen diskuteras det gemensamma aktuella utmaningar i orten och vi lyssnar till spännande föreläsningar som inspirerar samt erbjuder ny kunskap till våra förtroendevalda och medarbetare. Vill du vara med i förortsnätverket? Kontakta oss: Amin Barkhadle, 072-077 41 43, [email protected]

Anmäl dig här!