Aktuellt

Här samlar vi en del av det som är aktuellt från Folkets Hus och Parker.  Det är också här du som inloggad medlem hittar dina medlemsnyheter.

Nyckeln - en handbok i att starta och driva mötesplatser

Nyckeln – en handbok i att starta och driva mötesplatser

Det finns ett stort intresse bland människor runtom i hela landet att starta och driva egna mötesplatser för kultur, bildning och organisering. Men att starta en ny mötesplats är inte lätt. Inte heller att driva en redan befintlig. Det är många detaljer att sätta sig in i och mycket kunskap som krävs.

Spegeln bio, bar & bistro söker marknadskommunikatör

Spegeln i Malmö är en arthouse biograf där filmupplevelsen förhöjs med bar och bistro. Teamet som tillsammans skapar minnesvärda biografupplevelser där besökaren står i centrum behöver förstärkas. Nu söker Spegeln en marknadskommunikatör med digital inriktning.

216 projekt delar på 8 miljoner kronor

Ideell kulturallians har nu fattat beslut om vilka ansökningar som får finansiering i satsningen ”Kulturens kapillärer”. Intresset för stödet har varit stort, och det visar sig tydligt i närmare 600 ansökningar från lokala kulturföreningar runt om i landet.

Prata om Myanmar!

Vivalla Folkets Hus, Folkets Hus och Parker och Olof Palmes Internationella Center har sedan 2020…

Folk och Kultur 2021

Folk och Kultur ställer om till ett digitalt format och som alltid, med ett fullspäckat program. I årets digitala format görs konventets alla dagar tillgängligt gratis för alla intresserade. Ett gyllene tillfälle att upptäcka en bred arena för framtidsspaning med kultur i fokus. Och under rubriken ”Interkulturella rum, förortens kreativa mötesplatser” hittar du Folkets Hus och Parkers bidrag till Folk och Kultur 2021.