Filmstaden Helsingborg
Mäster Palms plats 10, Helsingborg, Sverige
Vägbeskrivning

Filmstaden Helsingborg

BIOGRAFEN ÄR KONTANTFRI. Biljetter köper du enkelt via filmstaden.se eller i vår app. Du kan också köpa digitala presentkort på filmstaden.se. På biografen går det bra att betala med de vanligaste kontokorten, Filmstadens presentkort, Apple pay och Samsung pay.
Filmstaden Helsingborg har sju toppmoderna salonger, Sveriges första iSense och en lyxig VIP salong för den som vill ha lite extra komfort. Alla salonger har avancerade bild- och ljudanläggningar och alla platser har bra sikt.
iSense är ett så kallat premiumformat vilket enkelt uttryckt betyder att salongen är optimerad för bästa bild, bästa ljud och sittkomfort. Salongen har laserprojektorer, Dolby Atmos-ljud, lyxiga fåtöljer och en jättestor duk.
VIP-salongen är för finsmakaren som vill ha extra sittkomfort i lyxiga, ställbara fåtöljer i en lite mer exklusiv miljö. Lite bättre benutrymme för varje plats, lite skönare fåtöljer.
KONTANTFRITT På BIOGRAFEN: Filmstaden Helsingborg är en kontantfri biograf. Biljetter köper du enkelt via filmstaden.se eller i vår app. Du kan också köpa digitala presentkort här på filmstaden.se. På biografen går det bra att betala med de vanligaste kontokorten, Filmstaden/SF Bios presentkort, Apple pay och Samsung pay.
TILLGÄNGLIGHET: Filmstaden har hög tillgänglighet i och med att samtliga salonger har vardera två rullstolsplatser, är utrustade med hörslinga med twisted pair-teknik och alla dörrar är försedda med dörröppnare.

Besöksadress

Mäster Palms plats 10
HELSINGBORG

Postadress

Mäster Palms plats 10
25225 Helsingborg

Verksamheter

Biograf
Live på bio