Filmstaden Helsingborg
Mäster Palms plats 10, Helsingborg, Sverige
Vägbeskrivning

Filmstaden Helsingborg

Filmstaden Helsingborg har sju salonger, bland annat Sveriges första iSense och en lyxig VIP-salong för den som vill ha lite extra komfort. Alla salonger har avancerade bild- och ljudanläggningar och alla platser har bra sikt.
iSense är ett så kallat premiumformat vilket enkelt uttryckt betyder att salongen är optimerad för bästa bild, bästa ljud och sittkomfort. Salongen har laserprojektorer, Dolby Atmos-ljud, lyxiga fåtöljer och en jättestor duk.

Biografen är kontantfri
Biljetter köper du enkelt via filmstaden.se eller i vår app. Du kan också köpa digitala presentkort på filmstaden.se. På biografen går det bra att betala med de vanligaste kontokorten, Filmstadens presentkort, Apple pay och Samsung pay.
Biografen stänger 15 minuter efter att sista föreställning startat.

Popcorn, snacks, godis och läsk
Biografen har en butik med ett urval av godis, snacks, popcorn och olika sorters dricka. Här finns produkter från Marabou, Coca Cola, Cloetta, Bubs och mycket mer.

Nachos!
Äntligen kan du njuta av Nachos med varm ostsås och jalepénos till filmen. Du kan äta innan, till eller efter filmen, vilket som passar dig bäst. Maten serveras i behändiga behållare och i och med att det är ugnsbakat blir det ingen frityrlukt.

Tillgänglighet
Alla salonger är utrustade med hörslinga med twisted pair-teknik.
Alla salonger är rullstolsanpassade och alla dörrar är försedda med dörröppnare. För reservation av rullstolsplatser, ring 08-56 26 00 00.

Besöksadress

Mäster Palms plats 10
HELSINGBORG

Verksamheter

Biograf
Live på bio