Träna med Cirkus Cirkör på turné med Folkets Hus och Parker

Folkets Hus och Parker och Cirkus Cirkör har samarbetat i 26 år med turnétraditionen Träna med Cirkus Cirkör, men aldrig förr har det varit viktigare att ge barn möjlighet att träna tillsammans. I sommar ges kurser i nycirkusträning från Piteå i norr till Ronneby i söder.

Nu fyller vi Sverige med cirkus igen och ser till att barn får möta nya vänner, testa nya saker och träna tillsammans. Deltagare på Träna med Cirkus Cirkör får prova på cirkusens alla spännande delar som till exempel jonglering, akrobatik, lindans och luftakrobatik. Det som först verkar omöjligt blir plötsligt möjligt med en trygg pedagog vid din sida.

Pedagogerna från Cirkus Cirkör är artister som övriga delar av året reser runt hela världen med olika cirkuskompanier men som på sommaren turnerar i Sverige med Träna med Cirkus Cirkör.

Vi älskar att samarbeta med Folkets hus och Parker – våra organisationer delar en värdegrund om allas rätt till kultur och fritidsaktiviteter, var i landet du än bor eller var du än kommer ifrån. Det är med stor glädje vi välkomnar såväl nya som erfarna arrangörer och kursdeltagare till sommarens bästa veckor, säger Clara Norman, verksamhetsledare Pedagogik och träning, Cirkus Cirkör.

Kursen sträcker sig över fem dagar och veckan avslutas med en show för familj och vänner.


Turnéplan:

13-17 juni – Öjebyns Sporthall, Piteå (arrangör: Piteå Folkets Hus)
13-17 juni – DalsjöforsFolkets Park
19-23 juni – Huskvarna Folkets Park
19-23 juni – Örnässkolans sporthall, Luleå (arrangör: Unga Örnar Luleå)
27 juni-1 juli – Ronneby Sporthall (arrangör: Ronneby Folkteater)
27 juni-1 juli – Hedemora Folkets Park
25-29 juli – Kulturhuset Hav och Land, Hunnebostrand
2-6 augusti – Stigens Folkets Hus (utomhus)

 

Med reservation för ändringar


FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA:
Anna-Karin Thelin, Folkets Hus och Parker
[email protected], 08-452 25 43