Träna med Cirkus Cirkör på turné med Folkets Hus och Parker

Folkets Hus och Parker och Cirkus Cirkör fortsätter turnétraditionen Träna med Cirkus Cirkör. Sommaren 2023 genomförs den populära kursen i nycirkusträning från Luleå i norr till Bergsjön i söder.

Folkets Hus och Parker och Cirkus Cirkör har samarbetat i 27 år med turnén Träna med Cirkus Cirkör. Under juni månad fyller vi sommar-Sverige med cirkus igen! Vi ser till att barn får möta nya vänner, testa nya saker och träna tillsammans. Deltagarna får prova på cirkusens alla spännande delar som till exempel jonglering, akrobatik, lindans och luftakrobatik. Det som först verkar omöjligt blir möjligt med en trygg pedagog vid ens sida.

Pedagogerna från Cirkus Cirkör är artister som övriga delar av året reser runt hela världen med olika cirkuskompanier men som på sommaren turnerar i Sverige med Träna med Cirkus Cirkör.

Lika säkert som att sommaren med sol, bad och härliga upplevelser snart är här – lika säkert är det att Cirkör Cirkör varje år turnerar Sverige runt med Träna med Cirkör i samarbete med Folkets Hus och Parker! Vi gläds åt att möta nya och gamla vänner och att få erbjuda sommarens bästa lägervecka proppfull med träning, skratt och utmaningar, säger Clara Norman, verksamhetsledare Pedagogik och träning, Cirkus Cirkör.

Kursen varar i fem dagar och veckan avslutas med en show för familj och vänner.

Turnéplan:
12-16 juni Dalsjöfors, Folkets Park
12-16 juni Piteå, Öjebyns Sporthall
18-22 juni Hunnebostrand, Kulturhuset Hav och Land
18-22 juni Iggesund, Folkets Hus
18-22 juni Luleå, Energi Arena
18-22 juni Huskvarna, Folkets Park
26-30 juni Bergsjön, Bergsjöskolan
26-30 juni Hedemora, Folkets Park
26-30 juni Tidaholm, Folkets Park