Sommarens fotbollsfest visas på Folkets Hus och Parkers biografer

Folkets Hus och Parker visar samtliga fotbollsmatcher på utvalda biografer i Sverige. 14 juni är det dags för Sveriges första match när de möter Spanien på bortaplan i Sevilla. Matcherna visas via SVT och TV4.

Folkets Hus och Parker har tidigare distribuerat stora mästerskap i både fotboll och ishockey till biografer i Sverige. Publiktrycket har varit stort och därför känns det extra kul att kunna erbjuda sommarens fotbollsfest nu när biograferna äntligen kan öppna för fler besökare igen. Deltagande biografer är i dagsläget inte helt klart, men ett 40-tal biografer runt hela landet kommer att visa matcherna.

Sveriges spelschema:

14/06: Spanien-Sverige kl. 21.00 (La Cartuja, Sevilla)

18/06: Sverige-Slovakien kl. 15.00 (Krestovsky Stadium, S:t Petersburg)

23/06: Sverige-Polen kl. 18.00 (Krestovsky Stadium, S:t Petersburg)


För ytterligare information:
Daniel Söderberg
Kommunikationsansvarig Live på bio
08-452 25 57
[email protected]

Folkets Hus och Parker har livesänt scenkonst på bio sedan 2003 och antalet biografer som deltar ökar ständigt. Från början var 7 biografer med och nu är 200 biografer anslutna till Folkets Hus och Parkers nätverk Live på bio. Live på bio har blivit en av Sveriges viktigaste satsningar på kulturtillgänglighet i hela landet och bygger på ett stort antal ideellt engagerade personer ute i landet. För mer info: www.livepabio.se