Träna med Cirkus Cirkör på turné för 25e året i rad

Folkets Hus och Parker och Cirkus Cirkör har samarbetat i 25 år med turnétraditionen Träna med Cirkus Cirkör. 2021 erbjuds sommarkurser i nycirkusträning från Piteå i norr till Ronneby i söder.

Cirkörs pedagoger hjälper barnen att utmana sig själva samtidigt som de har kul tillsammans med andra. Deltagarna får prova på cirkusens alla spännande delar som till exempel jonglering, akrobatik, lindans och luftakrobatik. Det som verkar omöjligt blir plötsligt möjligt med en trygg pedagog vid din sida.

 Äntligen får våra pedagoger möta dig och ditt barn på sommarens bästa lovkurs. Vår relation med Folkets Hus och Parker är en kärlekshistoria som sträcker sig över 25 år. Tillsammans har vi tagit cirkusen till närmare hundra orter runt om i landet. Tack vare samarbetet når vi ut i hela Sverige. Nu kör vi 25 år till! säger Clara Norman, verksamhetsledare Pedagogik och träning, Cirkus Cirkör.

Kursen sträcker sig över fem dagar och om publikrestriktionerna tillåter avslutas veckan med en show för familj och vänner.

Folkets Hus och Parker och Cirkus Cirkör har gjort extra anpassningar kring hur sommarkurserna kan genomföras på ett smittsäkert sätt.


Turnéplan:

14–18 juni – Öjebyns Sporthall Piteå  (arr: Piteå Folkets Hus)
14–18 juni – Dalsjöfors Folkets Park
20–24 juni – Murbergets Friluftsmuseum Härnösand  (arr: Härnösands Teaterförening)
21–24 juni – Bergsjöskolans gymnastiksal, Bergsjön Göteborg  (arr: Föreningen Navet)
28 juni-2 juli – Hedemora Folkets Park
28 juni-2 juli – Kulturhuset Vingen Torslanda
5–9 juli – Ronneby Sporthall  (arr: Ronneby Folkteater)
12–16 juli – Kulturhuset Hav och Land Hunnebostrand

 

Med reservation för ändringar


För mer information, kontakta:
Anna-Karin Thelin, kommunikatör Folkets Hus och Parker
[email protected], 08-452 25 43