Lise & Gertrud på turné med Folkets Hus och Parker

Under snart 20 år har Lise och Gertrud stått för en högoktanig underhållning i alla möjliga och omöjliga sammanhang. De har synts i allt från Lotta på Liseberg, Allsång på Skansen och Så ska det låta, till Idrottsgalan och Nobelfesten. Med konserten ”Tack för din musik-Eva Dahlgren och Marie Fredriksson” ger de sig nu ut på turné med Folkets Hus och Parker. Turnéstart i Nynäshamn den 9 oktober.

Lise & Gertrud, denna karismatiska duo, slår år efter år knock out på publiken med sina versioner av låtar som ”alla har hört”. Med två ruskigt samspelta sångröster och en makalös cello når de musikaliska svindlande höjder och alltid med en stor portion humor och självdistans i dialogen mellan låtarna. På turnén med Folkets Hus och Parker dyker de ner i Eva Dahlgren och Marie Fredrikssons låtskatt och igenkänningen är hög. De lyckas skapa något eget och äkta personligt kring Eva och Maries, för många älskade låtar.

”Eva och Maries musik har funnits med oss, sedan vi var småtjejer.
Vi längtar efter att sjunga deras sånger och att få möta publiken i
vår hyllningskonsert till dessa två svenska stjärnor”

Man skulle kunna drista sig till att säga att Lise & Gertrud är som en förlaga till det omåttligt populära Tv-programmet, Så mycket bättre. ”Det är nämligen så de jobbar, tolkar andras låtar, så mycket bättre” som den trogna publikskaran säger.

Turnéplan: 
9/10 Nynäshamn, Nynäshamns Folkets Hus
10/10 Gävle, Bomhus Folkets Hus
14/10 Uddevalla, Uddevalla Folkets Hus
15/10 Trollhättan, Folkets Hus Kulturhuset
16/10 Bohus Malmön, Folkets Hus Malmön
17/10 Lidköping, Lidköping Folkets Hus
18/10 Motala, Motala Folkets Hus

Med reservation för ändringar

 


För mer information; kontakta:
Anna-Karin Thelin, kommunikatör Folkets Hus och Parker
[email protected], 08-452 25 43