Folkets Hus och Parker livesänder Rocky Horror Show från Londons West End till biografer i Sverige

Perfekt till Halloween så kan biopubliken i Sverige se Rocky Horror Show live från Londons West End på 17 utvalda svenska biografer. Visas 28 oktober kl 20.45.

Rocky Horror Show med Strictly Come Dancing-vinnaren Ore Oduba i rollen som Brad och i regi av Christopher Luscombe gör succé på West End i London. Musikalen är fylld av tidlösa klassiker som Sweet Transvestite, Damn it Janet, och naturligtvis dansnumret Time Warp.

Richard O’Briens legendariska rock‘n’roll-musikal är en av världens mest populära musikaler. Den nuvarande turnén världen runt har setts av över 30 miljoner teaterbesökare.

Se biografer som visar, samt mer information: https://www.folketshusochparker.se/evenemang/live-pa-bio-musikal/the-rocky-horror-show/

För ytterligare information, pressbiljetter, pressbilder och rörligt material:
Daniel Söderberg
Kommunikationsansvarig Live på bio
08-452 25 57
[email protected]

Folkets Hus och Parker har livesänt scenkonst på bio sedan 2003 och antalet biografer som deltar ökar ständigt. Från början var 7 biografer med och nu är 200 biografer anslutna till Folkets Hus och Parkers nätverk Live på bio. Live på bio har blivit en av Sveriges viktigaste satsningar på kulturtillgänglighet i hela landet och bygger på ett stort antal ideellt engagerade personer ute i landet. För mer info: www.livepabio.se