Ana Brun - klimartsmart kultur live på bio

Exklusiv konsert med Ane Brun visas på bio i Sverige

I april 2018 gjorde Ane Brun en exklusiv arenakonsert på Spektrum i Oslo med sin senaste kritikerhyllade skiva Leave Me Breathless. Nu visas Oslo-konserten på utvalda biografer i Sverige, med premiär 5 oktober.

OBS! För journalister finns konserten tillgänglig som förhandsvisning. Kontakta Daniel Söderberg, info längre ner i mailet.

På skivan Leave Me Breathless gör Ane Brun egna tolkningar av andra artisters låtar. På scen har samtliga dessa låtar endast framförts en enda gång, på Oslo Spektrum.

I setlistan ingår en rad sånger av artister som Bob Dylan, Sade, Foreigner, Mariah Carey, Tom Petty och Radiohead, liksom några av Anes egna, mest älskade hits.

En avskalad variant av denna konsert, med färre låtar, gjordes 2017 på Dramatens lilla scen.

Mer info och biografer: https://www.folketshusochparker.se/evenemang/live-pa-bio-musik/ane-brun-leave-me-breathless/

För ytterligare information, pressbiljetter, pressbilder och rörligt material:
Daniel Söderberg
Kommunikationsansvarig Live på bio, Folkets Hus och Parker
08-452 25 57
[email protected]

Rickard Gramfors
Producent, Live på bio, Folkets Hus och Parker
08-452 25 41
[email protected]

Folkets Hus och Parker har visat scenkonst och eventfilmer på bio sedan 2003 och antalet biografer som deltar ökar ständigt. Från början var 7 biografer med och nu är 200 biografer anslutna till Folkets Hus och Parkers nätverk Live på bio. Live på bio har blivit en av Sveriges viktigaste satsningar på kulturtillgänglighet i hela landet och bygger på ett stort antal ideellt engagerade personer ute i landet. För mer info: www.livepabio.se

Pressbilder