En galen allsångskonsert för hela familjen på turné med Folkets Hus och Parker

Det blir ett rasande tempo med livemusik, humor, slapstick och trolleri när Ayla Kabaca, Jecko & Jessie åker på sommarturné med allsångskonserten ”Sångsommar”. Turnén har premiär på Bohus-Malmön den 1 juli.

I sommar åker Ayla Kabaca och hennes sommarorkester på turné med allsångskonserten Sångsommar. Publiken – ung som gammal – får sjunga med i både kända och okända låtar. Och som om detta inte vore nog gästas Sångsommar av de snälla men absolut helt vrickade artisterna Jecko & Jessie. 

Om du är ett barn, har ett barn eller har barnasinnet kvar så kommer energin i Sångsommar att smitta av sig. Det blir garanterat gapskratt och helt galet – vad som helst kan hända!           

Äntligen får vi ge oss ut i Sommarsverige och sjunga med sångglada barn och deras vuxna. Det kommer bli en superhärlig sommar. Vi längtar!!!, säger Ayla Kabaca, Jecko & Jessie.

Om de medverkande: 
Ayla Kabaca har gjort en rad föreställningar på turné i samarbete med Folkets Hus och Parker. Ayla är dessutom känd bland många barn för sitt mångåriga arbete med barn-TV, från Barnens Allsång på Skansen och ett flertal uppsättningar med många av landets symfoniorkestrar.   
 
Jecko & Jessie producerar egna shower och samarbetar regelbundet med kända artister. Sedan 10 år tillbaka har de synts i rutan och våren 2023 är de aktuella med nya avsnitt av ”Kan själv” i SVT Barn. 

 

 

Turnéplan:

1/7 Bohus-Malmön, Stallebrottet, (arrangör: Malmön Folkets Hus och Park)

2/7 Björneborg, Folkets Park

3/7 Bergsjön, Kulturhuset (arrangör: Föreningen Navet)

8/7 Vretstorp, Folkets Park

9/7 Sala, Folkets Park

10/7 Gävle, Boulognerskogen (arrangör: Bomhus Folkets Hus)

11/7 Falun, Lilltorpet

12/7 Tumba, Hågelbyparken

15/7 Vetlanda, Folkets Park

17/7 Alvesta, Tyrolen (arrangör: Alvesta Folkets Hus i samarbete med Tyrolen)

18/7 Malmö, Folkets Park

19/7 Gamleby, Folkpark

 
Med reservation för ändringar