Djungelns hemlighet med Eva Funck och Hönapöna på höstturné i hela landet

Efter sommarens turné fortsätter folkkära Eva Funck och Hönapöna turnera i höst med föreställningen Djungelns hemlighet.

Eva har läst i en gammal tidning att det finns guld i djungeln. Det är gratis och bara att hämta. Men, när de kommer till djungeln är det inte så enkelt som det först verkade. Var är guldet? Oväntad hjälp kommer från ett lejon, en orm och en loppa. Djungelns hemlighet visar sig vara en riktig överraskning.

– Jag och Hönapöna längtar efter att träffa alla barn i publiken igen. Det ska bli roligt att tillsammans med dem upptäcka hemligheten. Jag brinner för att göra barn till kloka och starka människor genom att skapa barndomsminnen som räcker hela livet, säger Eva Funck.

Djungelns hemlighet är en interaktiv och varm föreställning som handlar om hur vi kan få vänner genom att se, höra och uppmuntra varandra.

Eva Funck har varit programledare för en rad kända tv-program. Hon har fått pris för att bland annat ha gjort Sveriges bästa faktaprogram för barn och utsetts till Svenska Folkets Kunskapsspridare.

Turnéplan:

22/9 Boo, Folkets Hus

23/9 Norrtälje, Folkets Hus

27/9 Rågsved, Nya Rågsveds Folkets Hus

28/9 Borensberg, Hällagården

29/9 Motala, Folkets Hus/Convention Centre

3/10 Huskvarna, Folkets Park

4/10 Målilla, Skeppet

5/10 Ronneby, Folkteater

6/10 Lomma, Folkets Hus

7/10 Limhamn, Folkets Hus

8/10 Hyllie, Folkets Hus

10/10 Blomstermåla, Folkets Hus

26/10 Lilla Edet, Folkets Hus

27/10 Lidköping, Folkets Hus

28/10 Kungshamn, Folkets Hus

29/10 Stigen, Folkets Hus

30/10 Torslanda, Kulturhuset Vingen

31/10 Tidaholm, Folkets Park

( Med reservation för ändringar )