Valberedningen – föreningens viktigaste pusselbit

Utbildning för valberedare – hur rekryterar vi hållbara och kompetenta styrelser?

Att sitta i en valberedning är ett stort ansvar. De som så småningom får förtroendet att sitta i en styrelse i ett Folkets Hus eller i en folkpark är oerhört viktiga oavsett om det är en liten verksamhet eller en som omsätter miljoner. Att ha personalansvar, ekonomiskt ansvar och att driva verksamheten framåt kräver styrelser där kompetens finns men också styrelser som har förtroende och relationer till de människor man är till för.

Utbildningen genomförs på kvällstid 18.00-20.00.

Datum

Ort Digital utbildning

MålgruppFöreningens valberedning

MedverkandeEdna Eriksson, regional strateg Folkets Hus och Parker
Bahman Pourjanaki, processledare Nya mötesplatser

KONTAKT:Magdalena Hasselquist
040-23 07 96

Utbildningen är kostnadsfri!

Anmälan Skriv ut sidan

Praktiskt information

NÄR DU ANMÄLER DIG får du en bekräftelse med mer information om utbildningen. En vecka innan kursstart skickas eventuellt kursmaterial och Teams-länk till mötet ut. Femton minuter innan kursstart öppnas mötesrummet för dig som vill testa uppkoppling och teknik.

FÖRUTSÄTTNINGAR: Du kan delta i utbildningen genom en dator eller surfplatta. Utbildningen hålls i Microsoft Teams. Det går att ansluta via webbläsaren men vi rekommenderar att du laddar ner och använder Teams-appen, och det är viktigt att det finns en bra internetuppkoppling.
Har du aldrig använt Teams hittar du instruktioner här

EFTER UTBILDNINGEN/MÖTET skickas en enkät ut till deltagarna via mejl. Några korta frågor om upplevelsen, allt för att säkerställa kvaliteten och förbättra våra kommande utbildningar och möten.

INSTÄLLD KURS: Folkets Hus och Parker förbehåller sig rätten att ställa in en kurs om för få deltagare är anmälda. Detta meddelas kursdeltagarna senast en vecka innan kursstart!

Anmäl dig här!

Sista anmälningsdag: 27 november 2023

  • Jag godkänner att mina personuppgifter används i deltagarförteckning, administrativa system och i informationsutskick enligt de bestämmelser som föreskrivs i Dataskyddsförordningen (GDPR).