Teknik på biografen

Utbildningen riktar sig främst till tekniker på biografen. Vi går igenom projektorn, inställningar, ljud, felsökning och digitala källor för bild och ljud samt alternativa källor. Vi lär oss om hur filmsättning och Live på Bio fungerar. Kursen innehåller i huvudsak teori men även ett litet pass med praktiska övningar.

 

Datum

Plats Folkets Hus

Ort Lysekil

Målgrupp: Tekniker som arbetar eller kommer börja arbeta med filmvisningar och/eller livesändningar.

Medverkande: Folkets Hus och Parkers biografkonsulentr, Live på bio-samordnare och Niclas Nornemark.

HAR DU FRÅGOR, KONTAKTA:Ari Thorsteinsson
08-452 25 40

Anmälan Skriv ut sidan

INFÖR UTBILDNINGEN

TID: Utbildningen startar kl 12.00 den 25 november och avslutas med lunch den 26 november.

ANMÄLAN till utbildningen är bindande.

AVANMÄLAN: Anmäld person/förening kan avboka sin plats fram till två veckor före kursstart utan att avgift debiteras. Avbokningar som sker inom två veckor innan kursstart kommer således att faktureras i sin helhet.

KOSTNAD: 1000 kronor per person för medlemmar i Folkets Hus och Parker. Kommer fler från en medlemsförening betalar tillkommande deltagare 500 kronor.
1200 kronor för Våra Gårdar, Bygdegårdarna och de föreningar som har filmsättning hos Folkets Hus och Parker.
1500 kronor för externa föreningar.

MAT: Vi vill värna om miljön och kommer att servera klimatsmarta, ekologiska och rättvisemärkta måltider i största möjliga utsträckning. Eventuella kostavvikelser lämnas vid anmälan. All mat ingår i kursavgiften.

LOGI: För medlemmar i Folkets Hus och Parker ingår logi i kursavgiften. Övriga kursdeltagare får logi bokad men blir fakturerade kostnaden. Med logi menas en natt på hotell. Önskas fler nätter måste deltagaren själv meddela detta och får stå för extrakostnaden själv. Ordnas logi på egen hand måste detta meddelas Folkets Hus och Parker vid anmälan. Sen avanmälan kan komma att debiteras.

RESOR: Bokas och bekostas av deltagarna själva.

EFTER UTBILDNINGEN/MÖTET skickas en enkät ut till deltagarna via mejl. Några korta frågor om upplevelsen, allt för att säkerställa kvaliteten och förbättra våra kommande utbildningar och möten.

INSTÄLLD KURS: Folkets Hus och Parker förbehåller sig rätten att ställa in en kurs om för få deltagare är anmälda. Detta meddelas kursdeltagarna senast en vecka före kursstart!

Sista anmälningsdag:  31 oktober 2022

Anmäl dig här

  • Anmälan kan endast göras för en person i taget. Vill du anmäla fler, uppdatera webbsidan efter att du fyllt i skickat in detta formulär.
  • För bästa kursupplägg är det bra om ni noterar vilket märke ni har på projektor och server.
  • Jag godkänner att mina personuppgifter används i deltagarförteckning, administrativa system och i informationsutskick enligt de bestämmelser som föreskrivs i Dataskyddsförordningen (GDPR).

  • Under utbildningen kan du komma att bli fotograferad/filmad/inspelad för Folkets Hus och Parkers räkning. Materialet är tänkt att användas för att informera om vår verksamhet och kan användas både i tryckt och digital form, i olika kanaler och endast där Folkets Hus och Parker står som avsändare, men inte i kommersiellt syfte. Bilder, filmer och inspelningar kommer att sparas i Folkets Hus och Parkers arkiv.