Ny i Folkets Hus och Parker

Är du nyanställd, ny som förtroendevald i en folketshus- eller parkförening eller i en region?

Det här är utbildningen där vi berättar om vår folkrörelses historia, om vilka resurser du har tillgång till inom riksorganisationen och tillsammans pratar vi om vår framtid! Träffa de anställda på riksorganisationen och lär känna nya kompisar ute i landet som du sen kan nätverka med.

Datum

Plats Folkets Hus och Parkers kansli

Ort Stockholm

Målgrupp: Alla som är nya i vår rörelse, som anställd eller förtroendevald.

Kontakt: Birgitta Strömgren
[email protected]
0929-121 25

Anmälan Skriv ut sidan

Inför utbildningen

ANMÄLAN till utbildningen är bindande.

KOSTNAD:  Utbildningen kostar 1000 kronor per person (logi ingår). Om du inte önskar logi kostar utbildningen 500 kronor per person. Om det kommer fler från en förening betalar tillkommande deltagare 500 kronor.

LOGI: Ingår i utbildningen. Om logi ej önskas måste deltagaren meddela detta i god tid före kursstart (5 oktober 2022). Sen avanmälan kan komma att innebära debitering av logi.

MAT: Vi vill värna om miljön och kommer att servera klimatsmarta, ekologiska och rättvisemärkta måltider i största möjliga utsträckning. Eventuella kostavvikelser lämnas vid anmälan.

RESOR: Bokas och bekostas av deltagarna själva.

EFTER UTBILDNINGEN/MÖTET skickas en enkät ut till deltagarna via mejl. Några korta frågor om upplevelsen, allt för att säkerställa kvaliteten och förbättra våra kommande utbildningar och möten.

INSTÄLLD KURS: Folkets Hus och Parker förbehåller sig rätten att ställa in en kurs om för få deltagare är anmälda. Detta meddelas kursdeltagarna en vecka innan kursstart!

Sista anmälningsdag: 5 oktober 2022

ANMÄL DIG HÄR

  • Jag godkänner att mina personuppgifter används i deltagarförteckning, administrativa system och i informationsutskick enligt de bestämmelser som föreskrivs i Dataskyddsförordningen (GDPR).

  • Under utbildningen kan du komma att bli fotograferad/filmad/inspelad för Folkets Hus och Parkers räkning. Materialet är tänkt att användas för att informera om vår verksamhet och kan användas både i tryckt och digital form, i olika kanaler och endast där Folkets Hus och Parker står som avsändare, men inte i kommersiellt syfte. Bilder, filmer och inspelningar kommer att sparas i Folkets Hus och Parkers arkiv.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.