Ny i Folkets Hus och Parker

Är du nyanställd, ny som förtroendevald i en folketshus- eller parkförening eller i en region?

Det här är utbildningen där vi berättar om vår folkrörelses historia, om vilka resurser du har tillgång till inom riksorganisationen och tillsammans pratar vi om vår framtid! Träffa de anställda på riksorganisationen och lär känna nya kompisar ute i landet som du sen kan nätverka med.

Utbildningen hålls på vårt kontor på Swedenborgsgatan i Stockholm, med start klockan 13.00 den 9 oktober och med avslut 10 oktober klockan 12.30.

Datum

Plats Folkets Hus och Parkers kansli

Ort Stockholm

Målgrupp: Alla som är nya i vår rörelse, som anställd eller förtroendevald.

Kontakt: Magdalena Hasselquist
Mejla Magdalena
040-23 07 96

Sista anmälningsdag: 25 september 2024

Anmälan Skriv ut sidan

Inför utbildningen

ANMÄLAN till utbildningen är bindande.

KOSTNAD: Utbildningen kostar 1000 kronor per person (logi ingår). Om det kommer fler från en förening betalar tillkommande deltagare 500 kronor.

LOGI: Ingår i utbildningen. Om du inte önskar logi kostar utbildningen 500 kronor per person, meddela ditt behov i anmälningsformuläret. Sen avanmälan kan komma att innebära debitering av logi.

MAT: Vi vill värna om miljön och kommer att servera klimatsmarta, ekologiska och rättvisemärkta måltider i största möjliga utsträckning. Eventuella kostavvikelser lämnas vid anmälan.

RESOR: Bokas och bekostas av deltagarna själva.

EFTER UTBILDNINGEN/MÖTET skickas en enkät ut till deltagarna via mejl. Några korta frågor om upplevelsen, allt för att säkerställa kvaliteten och förbättra våra kommande utbildningar och möten.

INSTÄLLD KURS: Folkets Hus och Parker förbehåller sig rätten att ställa in en kurs om för få deltagare är anmälda. Detta meddelas kursdeltagarna en vecka innan kursstart!

Anmäl dig här

Sista anmälningsdag: 25 september 2024

  • Logi ingår i utbildningskostnaden (1.000 kr/person). Utbildningskostnad utan logi är 500 kr/person.

  • Jag godkänner att mina personuppgifter används i deltagarförteckning, administrativa system och i informationsutskick enligt de bestämmelser som föreskrivs i Dataskyddsförordningen (GDPR).

  • Under utbildningen kan du komma att bli fotograferad/filmad/inspelad för Folkets Hus och Parkers räkning. Materialet är tänkt att användas för att informera om vår verksamhet och kan användas både i tryckt och digital form, i olika kanaler och endast där Folkets Hus och Parker står som avsändare, men inte i kommersiellt syfte. Bilder, filmer och inspelningar kommer att sparas i Folkets Hus och Parkers arkiv.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.