Filmdagar

Sundsvall Folkets Hus öppnar upp portarna för Filmdagar 2023! Exklusiva förhandsvisningar, regissörsbesök, 50-årsjubileum och mycket mer.

Vi hälsar alla våra biografer välkomna till Filmdagar 2023!
Räkcocktail, vida byxor, discomusik, Abbas Waterloo och den nervkittlande filmen Hajen… ja detta kantades världen av första gången vi hade Filmdagar. I år arrangerar vi Filmdagar för den femtionde gången och därför kommer årets Filmdagar självklart att vara något utöver det vanliga!

Vi utlovar ett varierat utbud av filmer, inspirerande regissörsbesök och stärkande seminarier. Förutom detta garanterar vi mingel, fest och spännande gäster.

Nu vill vi att alla ni kommer till Sundsvalls Folkets Hus 17–20 augusti och tillsammans med oss ställer till med ett hejdundrande jubileumskalas. Så anmäl dig redan nu och ladda upp inför fyra extraordinära dagar. Se anmälan längre ner!

Redan anmäld? Läs mer om årets Filmdagar här!

Datum

Ort Sundsvall

PlatsSundsvalls Folkets Hus
Esplanaden 29, Sundsvall

MålgruppFöreståndare, tekniker, programråd, alla som arbetar på biografen

KontaktElla Eurén
[email protected]
08-452 25 46

 

Anmälan Skriv ut sidan

Praktisk information

Deltagaravgift

Ordinarie pris: 3300 kronor
Medlem och filmsättning: 2300 kronor
Enbart medlem: 2400 kronor
Enbart filmsättning: 2600 kronor
Ungdom (upp till 25 år): 2100 kronor

DELTAGARAVGIFTEN INKLUDERAR program, seminarier, måltider (från middag torsdag till middag lördag), samt övriga arrangemang under de fyra dagarna. Observera att avgiften INTE inkluderar logi och resa. Det är möjligt att delta endast någon eller några dagar på Filmdagarna, men priset är detsamma oavsett hur många dagar du närvarar. Personer från samma förening kan dock dela på en plats och fördela dagar mellan sig. Sista inbetalningsdag är den 22 juni.

REGLER FÖR AVBOKNING: Avbokning kan ske utan att avgiften debiteras fram till den 22 juni 2023. Vid avbokningar under den resterande delen av juni debiteras 25% av avgiften. Avbokningar fr.o.m. 1 juli debiteras med 50% av avgiften och vid utebliven närvaro utan avbokning debiteras hela avgiften. Vid sjukdom går det att sända en ersättare som tar över den redan bokade platsen. Anmäl detta, om möjligt, i förväg. Avbokningar och justeringar meddelas till Ella Eurén, [email protected], 08-452 25 46.

Logi

Deltagare bokar och betalar sin logi själva. Folkets Hus och Parker har förhandlat fram förmånliga priser på Quality Hotel som ligger i direkt anslutning till Folkets Hus och Biograf Drakstaden i Sundsvall. Notera att du måste använda de kontaktvägar och bokningskoder som anges här på webben. Bokningsförfrågan mailas till [email protected]. Uppge kod: ”Filmdagarna 2023”. Priserna är:

Enkelrum: á 895:- /natt inkl. moms (799:- ex moms)
Dubbelrum: á 995:-/natt inkl. moms (888:- ex moms)

Frukost ingår i samtliga rum. Deadline för logibokning är den 18 juni.

Resor

Resor eller transfer ingår inte i deltagaravgiften. Deltagare bokar och bekostar resa själv.

Måltider

Lunch ingår i deltagaravgiften under fredag och lördag. Middagar ingår under torsdag, fredag och lördag. På torsdagen går det att för egen penning köpa lunch i Sundsvall Folkets Hus mellan klocka 11.00-13.00 i Restaurang q.bar.

Vi vill värna om miljön och kommer att servera klimatsmarta, ekologiska och rättvisemärkta måltider i största möjliga utsträckning. Eventuella kostavvikelser lämnas vid anmälan.

Utvärdering

Efter Filmdagarna skickas en enkät ut till deltagarna via mejl. Några korta frågor om upplevelsen, allt för att säkerställa kvaliteten och förbättra våra kommande utbildningar och möten.

Redan anmäld? Läs mer här!

Anmäl dig här

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 18 juni 2023