Digital informationsträff inför Föreningsstämman 2022

Vart tredje år samlas folketshus- och parkrörelsen för att välja representanter, påverka och besluta om vår folkrörelses framtid. Kallelse har gått ut och i juni är det dags för Folkets Hus och Parkers åttonde Föreningsstämma. Som ett komplement till all utskickad information om stämman har vi nu nöjet att bjuda in alla medlemsföreningarna till en digital informationsträff.

Träffa och lyssna på riksorganisationens ordförande Gunilla Carlsson och vd Calle Nathanson. Vi går igenom praktiska och grundläggande frågor som rör deltagande i Föreningsstämman. Här finns möjlighet att skaffa sig lite mer information om mötet i juni, hitta motivationen till att anmäla ett ombud från din förening och delta i besluten.

Föreningsstämman är viktig och att din förening deltar är viktigt! Vi har ett stort behov av att träffas och prata om gemensamma erfarenheter, utmaningar och möjligheter i vår alltmer betydelsefulla folkrörelse.

Klicka här för att delta i träffen
Mötet startar den 17 mars klockan 18.00 och avslutas 19.00.
Kom gärna in en kvart innan för att kontrollera din uppkoppling! 

All information om Föreningsstämman 2022 hittar du här

Datum

Ort Digital träff

TidKlockan 18.00-19.00

MålgruppAlla våra medlemsföreningar!

KontaktMagdalena Hasselquist
e-post, 040-23 07 96

Skriv ut sidan

Inför träffen

FÖRUTSÄTTNINGAR: Träffen hålls i Zoom. Du kan delta genom en dator eller surfplatta. Det går att ansluta via webbläsaren men vi rekommenderar att du laddar ner och använder Zoom-appen, och det är viktigt att det finns en bra internetuppkoppling.

Mötets upplägg: Vi räknar med så pass många deltagare att mötet behöver vissa ramar för att bli bra. Under informationspassen har du möjlighet att ställa frågor i mötes-chatten. Det är vår ambition att svara på alla frågor under mötet, men blir det många och vi inte hinner med alla återkommer vi med svar efter mötet.