Demokratisk beredskap

På vilket sätt är vår demokrati hotad och hur skyddar och utvecklar vi den? Vilka spelregler gäller? Vad gör vi inför valet och vad gör vi långsiktigt? Vad betyder Folkets Hus och Parker som mötesplats i vår demokrati och vad betyder vi för det omgivande civila samhället? På vilket sätt kan vi samverka med andra för att stärka vår lokala demokrati och skydda varandra?

Utbildningen bidrar till kunskaper och omvärldsanalys om vår svenska demokrati och den samtid vi lever i. Vi granskar även konkret vad vi kan göra i praktiken.

Söndag 27 februari klockan 15.00-17.00 i Teams.

Utbildningen genomförs även onsdag 23 februari klockan 15.00-17.00 och 19.00-21.00. Läs mer

Datum

Ort Digital utbildning

Målgrupp:Förtroendevalda och anställda på Folkets Hus och Parker, öppen utbildning, anställda och förtroendevalda i kommunen, aktiva i den idéburna sektorn.

Medverkande:Edna Eriksson, regional strateg Folkets Hus och Parker

Kontakt:Edna Eriksson
072-071 34 05
[email protected]

Anmälan Skriv ut sidan

Praktiskt information

NÄR DU ANMÄLER DIG får du en bekräftelse med mer information om utbildningen. En vecka innan kursstart skickas eventuellt kursmaterial och Teams-länk till mötet ut. Femton minuter innan kursstart öppnas mötesrummet för dig som vill testa uppkoppling och teknik.

FÖRUTSÄTTNINGAR: Du kan delta i utbildningen genom en dator eller surfplatta. Utbildningen hålls i Microsoft Teams. Det går att ansluta via webbläsaren men vi rekommenderar att du laddar ner och använder Teams-appen, och det är viktigt att det finns en bra internetuppkoppling.
Har du aldrig använt Teams hittar du instruktioner här

EFTER UTBILDNINGEN/MÖTET skickas en enkät ut till deltagarna via mejl. Några korta frågor om upplevelsen, allt för att säkerställa kvaliteten och förbättra våra kommande utbildningar och möten.

INSTÄLLD KURS: Folkets Hus och Parker förbehåller sig rätten att ställa in en kurs om för få deltagare är anmälda. Detta meddelas kursdeltagarna senast en vecka innan kursstart!

Anmäl dig här!

Sista anmälningsdag: 20 februari 2022

Ojdå! Vi kunde inte hitta ditt formulär.