Community Organising – strategier för förändringsarbete i en ny tid

YH-kursen i Community Organising (lokal organisering) är en fortbildning skräddarsydd för dig med erfarenhet och passion för samhällsförbättring. Kursen ger nya verktyg och vässar dina nuvarande med skarpa föreläsare.

Under utbildningen får du kunskap om ramverket för Community Organising, dess teorier och begreppssystem. Utbildningen går att kombinera med arbete och andra studier. Du arbetar med case från din egna organisation kring utmaningar med att arbeta medlemsstyrt, lyfta lokala ledare, kartlägga makt, organisera hållbart och vara strategiskt långsiktig.

Utbildningen sker till största delen på distans i form av gemensamma digitala moment och självständiga studier. Tre fysiska träffar (sammanlagt sex heldagar) kommer att genomföras i Göteborg men det är även möjligt att vid förhinder delta på dessa digitalt via länk.

För fullständig information om utbildningen – LÄS MER HÄR

Ort Distansutbildning, Göteborg

Kursperiod 23 september – 13 december

Sista ansökningsdag 22 augusti

Kontakt Bahman Pourjanaki
bahman.pourjanaki@
folketshusochparker.se

031-76 64 30

Anmälan Skriv ut sidan

PRAKTISK INFORMATION

30 YH-poäng
Deltid på 12 veckor
23 september – 13 december 2024
Kostnadsfri och CSN-berättigad

Utbildningen ges av Digidem Lab och Nätverkstan i samarbete med internationella partners inom Community Organising. Utbildningen är framtagen i samarbete med Rädda Barnen, Svenska Kyrkan Göteborgs Stift, Folkets Hus och Parker, Frihamnsdagarna, Navet i Bergsjön, Saqmi, PAGE 28, Positiva Gruppen Göteborg och Göthenburgo och baseras på utmaningar de möter i sitt dagliga arbete och de behov av samverkan och kunskap de ser.

ANMÄLAN

Ansök senast 22 augusti 2024
Anmäl dig här