Årsmöte i Östra regionen

Östra Folkets Hus och Parkregion välkomnar medlemmar i Uppsala, Stockholm, Södermanland och Gotland till årsmöte.

Från kl.18 serveras en lättare förtäring. Vid 18.30 bjuder duon Krönikum med Jon Bertelsen & Nina Unge på underhållning i form av Lättsamma, allvarsamma och tänkvärda tidningskåserier, omgjorda till sångtexter, pånyttfödda som visor svängandes både åt folkligt och jazz. Ackompanjerat av gitarr och kryddat med fioler, flöjter och stämsång.” Årsmötet startar sedan vid kl.19.

Mötet genomförs på Folkets Hus och Parkers kansli, Swedenborgsgatan 1, Stockholm.

Nominera till styrelsen!
Nomineringar till styrelsen ska vara valberedningen tillhanda senast den 26 april 2023. Vill du nominera personer till regionens styrelse, revisor och valberedning ska du fylla i detta formulär

ANMÄL MOTIONER OCH FÖRSLAG
Motioner och förslag till årsmötet ska vara styrelsens ordförande, Johan Rådmark tillhanda senast den 26 april 2023. Här kan du lämna motioner och förslag 

Handlingar inför årsmötet
VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2022ÅRSREDOVISNING 2022REVISIONSBERÄTTELSE 2022 

Datum

Ort Stockholm

Kontakta:Johan Rådmark
070-999 90 66
[email protected]

Anmälan Skriv ut sidan

Praktiskt information

SISTA ANMÄLNINGSDAG för ombud och deltagare är den 26 april.

ÅRSMÖTET: Föreningarna äger enligt stadgarna rätt att representera med ett röstberättigat ombud samt med obegränsat antal övriga deltagare med yttrande- och förslagsrätt.

Handlingar kommer att skickas ut digitalt till den e-post som anges i anmälan till mötet samt läggas upp här på webbsidan.

KOSTNAD: Ingen kostnad

INFORMATION OCH FRÅGOR: Johan Rådmark, 070-999 90 66, [email protected]

Program

Måndag 22 maj

En lättare förtäring serveras

Underhållning med duon Krönikum

Årsmötet startar

Anmäl dig här

  • Jag godkänner att mina personuppgifter används i deltagarförteckning, administrativa system och i informationsutskick enligt de bestämmelser som föreskrivs i Dataskyddsförordningen (GDPR).

  • Under träffen kan du komma att bli fotograferad/filmad/inspelad för Folkets Hus och Parkers räkning. Materialet är tänkt att användas för att informera om vår verksamhet och kan användas både i tryckt och digital form, i olika kanaler och endast där Folkets Hus och Parker står som avsändare, men inte i kommersiellt syfte. Bilder, filmer och inspelningar kommer att sparas i Folkets Hus och Parkers arkiv.