Arbetsgivarutbildning

Denna utbildning ger övergripande kunskaper om arbetsgivarens rättigheter och skyldigheter.

Torsdag 18 januari kl 13.00 – Fredag 19 janauri kl 12.00:

OBS! Du måste delta i bägge passen då torsdagens övningar fortsätter på fredagen.

Vi pratar om vad som är viktigt att tänka på inför nyanställningar, vad arbetsgivaren behöver tänka på under anställningen samt vad som gäller vid olika former av uppsägningar med mera.

Vi utgår från gällande lagar och de kollektivavtal som är aktuella för oss inom folketshus- och parkrörelsen

 

Datum

Ort Hallunda

MålgruppChef, förtroendevald eller på annat sätt personalansvarig

Kursledare: Joakim Svensson

Praktiska frågor besvaras av: Magdalena Hasselquist,
040-23 07 96,
[email protected]

Anmälan Skriv ut sidan

Praktiskt information


Tider:
18 januari kl 13.00 – 19 januari kl 12.00.

Utbildningen är kostnadsfri. I utbildningen ingår kursmaterial och fika. Du bokar och betalar resa, luncher, middag och logi (se nedan).

Luncher: Lunch torsdag och fredag betalar deltagaren själv. Lunchservering finns i Hallunda Folkets Hus. Ange om du är intresserad av att köpa lunch i samband med din anmälan. På torsdagskvällen kan du anmäla intresse att delta vid en gemensam middag där var och en betalar själv.

Logi: Deltagare bokar och betalar sin logi själva. Vi rekommenderar logi på Scandic Skärholmen, Oxholmsgränd 2 i Skärholmen.

Scandic Skärholmen erbjuder 15% rabatt på dagspriset om denna bokningskod anges: PRO15SE. Deadline för bokning av logi är 15 december men för garanterad plats görs bokning så snart som möjligt! Deltagare väljer själva prisnivå avseende avbokning/återbetalning.

Obs! Om du stannar på Kulturdagarna; se till att boka all logi vid samma tillfälle!
Glöm inte att anmälan till Kulturdagarna gör separat här

EFTER UTBILDNINGEN/MÖTET skickas en enkät ut till deltagarna via mejl. Några korta frågor om upplevelsen, allt för att säkerställa kvaliteten och förbättra våra kommande utbildningar och möten.

INSTÄLLD KURS: Folkets Hus och Parker förbehåller sig rätten att ställa in en kurs om för få deltagare är anmälda. Detta meddelas kursdeltagarna senast en vecka innan kursstart!

Anmäl dig här

Deadline för anmälan 15 december

  • För den som vill går det att delta på en gemensam middag på torsdag kväll. Du betalar själv men får en plats reserverad.
  • Jag godkänner att mina personuppgifter används i deltagarförteckning, administrativa system och i informationsutskick enligt de bestämmelser som föreskrivs i Dataskyddsförordningen (GDPR).

  • Under utbildningen kan du komma att bli fotograferad/filmad/inspelad för Folkets Hus och Parkers räkning. Materialet är tänkt att användas för att informera om vår verksamhet och kan användas både i tryckt och digital form, i olika kanaler och endast där Folkets Hus och Parker står som avsändare, men inte i kommersiellt syfte. Bilder, filmer och inspelningar kommer att sparas i Folkets Hus och Parkers arkiv.