Lilla Edets Folkets Hus söker Verksamhetschef

Folketshusföreningen i Lilla Edet är en stolt verksamhet med med anor från 1906. Bortsett från att vi driver biografverksamhet är vi en kulturmötesplats för invånarna i Lilla Edet med ett utbud av aktiviteter för alla åldrar. Även en konferensservice med hög kvalitet är en viktig del av verksamheten. Vi samarbetar med kommunens kulturskola och bibliotek, som också finns i huset, för att skapa ett brett utbud.

Ditt uppdrag blir att operativt ansvara för verksamheten. Du är duktig på såväl försäljning och kundvård som planering på detaljnivå och ekonomisk uppföljning. Du älskar kunder och att ge god service. I din roll ansvarar du för den dagliga konferensdriften vilket inkluderar bokning, detaljplanering, förberedelser, att möta upp och ta hand om gästen under deras vistelse samt återkoppling efter konferensen. Du ansvarar också för alla andra typer av aktiviteter som sker i samarbete med bland annat kommunen och för bioverksamheten.

Du är en glad och drivande person som är strukturerad, gillar puts och studs och är trygg i din roll. Du älskar gäster och har förmåga att bygga långsiktiga relationer med människor. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper utöver svenska är meriterande. Du ska ha koll på detaljer och siffror och rapporterar till styrelsen, där du förbereder styrelsemöten och är föredragande på mötena. I ansvaret ligger också att utveckla nya koncept för Folkets Hus. Du är ansvarig för scheman och personalplanering. Det är viktigt att du är resultatorienterad, ordningsam, noggrann och flexibel och kan arbeta med mycket eget ansvar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning där vi önskar att du kan börja så snart som möjligt efter överenskommelse.
Månadslön enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag 2022-02-15.

Du skickar din ansökan i form av ett personligt brev och din CV med e- post till e-postadress kontakt@folketshus.nu

Kontaktuppgifter:
Folkets Hus Lilla Edet
Göteborgsvägen 61
463 31 Lilla Edet
0704-56 05 33
www.folketshus.nu