Utomhusbio på folkparksturné med Folkets Hus och Parker

Det är en ljum augustikväll och den romantiska komedin En del av mitt hjärta visas på bio under bar himmel. Tomas Ledins musik sprider härlig stämning i publiken som sitter utspridda på filtar med picknickkorgar. Det blir magiska sommarkvällar när Folkets Hus och Parkers Utomhusbio åker på folkparksturné. Turnéstart i Vetlanda den 6 augusti.

 Folkets Hus och Parker har många års erfarenhet av utomhusbio och kan erbjuda traditionell film och Live på bio-evenemang. Projektorn är en 4K-projektor som gör det möjligt att visa filmer i 3D. För att matcha standarden på bildvisningen håller vi förstås en hög kvalitet på ljudet också. Filmduken är uppblåsbar och kan placeras nästan var som helst. Inte ens vädrets makter kan sätta käppar i hjulen.  

 Förutsättningarna för en oförglömlig och magisk augustikväll är maximala

 Att få ge människor möjligheten att träffas och uppleva bra film under bar himmel med massor av härliga låtar efter lång tid av nedstängning och isolering – det slår det mesta! Tomas Ledin är svensk folkparksommar och nu är hans musik med när vi skapar folkparkskänsla när den är som bäst, säger Peter Törnblom, Folkes Hus och Parker. 

Filmen En del av mitt hjärta, i regi av Edward af Sillén, med bland andra Malin Åkerman, Jonas Karlsson, Johan Rheborg, ShimaNiavarani, Johan Ulveson, Per Andersson och Marie Richardson i rollerna, är en romantisk musikalkomedi och är baserad på låtar av Tomas Ledin.  


Turnéplan:  

6/8 Folkets Park, Vetlanda
7/8 Folkets Park, Värnamo
8/8 Folkets Park, Tidaholm 
10/8 Kulturgården, Höör (arr: Höörs Folkets husförening)
11/8 Hembygdsgården, Torsås (arr: Torsås Folkets Husförening)
13/8 Lilltorpet, Falun (arr: Lf 92 av IOGT-NTO Falun) 
14/8 Strandbackens Folkpark, Dala-Floda
15/8 Engelska parken, Hallstavik (arr: Folketshusföreningen Framtiden Hallstavik) 
18/8 Folkets Park, Björneborg
19/8 Brunnsparken, Örebro (arr: Föreningen Folkets park Örebro) 
3/9 Folkets Hus (parkeringen), Ramvik 

Med reservation för ändringar


För mer information, kontakta:
Peter Törnblom, Folkets Hus och Parker
[email protected], 070-735 45 46