Musikföreställning för barn om naturens mysterier och odlingens mirakel

Folkets Hus och Parker presenterar "Min Magiska Trädgård", en musikföreställning, som väcker nyfikenhet och glädje hos både barn och vuxna. Med en blandning av sång, dans och interaktivt berättande följer publiken med på ett äventyr genom naturens och trädgårdens underbara värld. Turnéstart på Royal i Eskilstuna den 6 april.


Min magiska trädgård
är en musikföreställning för barn som bjuder på en kombination av levande musik, berättelser och interaktivt utforskande. Publiken tas med på en musikalisk resa tillsammans med trädgårdstrollkarlen Anna Widing och musikmagikern Lennart Simonsson. Genom sång, dans och spännande möten med karaktärer som den busiga katten Stina och den älskvärda Svalle Svala får publiken möjlighet att upptäcka naturens skönhet och lära sig om dess magi på ett roligt och engagerande sätt.

Vår önskan är att väcka nyfikenhet kring naturens och odlingens mirakel på ett enkelt och lekfullt sätt, och kanske inspirera till att själv så ett frö. Det ska bli så roligt att äntligen åka ut på turné och möta alla!, säger Anna Widing

Anna Widing har en bakgrund som musikalartist och är utbildad på Balettakademin. Hon har medverkat i ett flertal olika uppsättningar som bl.a. RENT och Trollkarlen från Oz.

Lennart Simonsson är en veteran i musiksammanhang och oavsett om han komponerar för pianotrio, kammarorkester, blåskvartett eller för barn är hans projekt alltid lika imponerande. 2022 var han en av mottagarna av SKAPs musikpris.

 

TURNÈPLAN:
6/4 Eskilstuna, Royal
7/4 Tumba, Hågelbyparken
12/4 Borensberg, Hällagården
13/4 Alvesta, Folkets Hus
14/4 Gamleby, Folkpark
18/4 Bagarmossen, Folkets Hus
19/4 Jönköping, Birkagården Folkets Hus
20/4 Torslanda, Vingen
21/4 Skene, Folkets Hus
23/4 Tidaholm, Folkets Park
24/4 Falköping, Folkets Park
25/4 Herrljunga, Folkets Park
28/4 Hunnebostrand, Kulturhuset Hav och Land
29/4 Lysekil, Folkets Hus
30/4 Stigen, Centrum (arrangör: Stigen Folkets Hus)
1/5 Malmö, Folkets Park
2/5 Höör, Kulturhuset Anders, (arrangör: Höör Folkets Hus)
4/5 Målilla, Skeppet Folkets Hus
5/5 Borgholm, Folkets Hus
9/5 Heby, Folkets Hus och Park

KONTAKT:
Anna-Karin Thelin
Kommunikatör
08-452 25 43
[email protected]