BTS Permission to Dance on Stage - Seoul live - mars 2022

KONSERTEN “BTS PERMISSION TO DANCE ON STAGE – SEOUL: LIVE VIEWING” LIVESÄNDS PÅ FOLKETS HUS OCH PARKERS BIOGRAFER

12 mars livesänder Folkets Hus och Parker de sydkoreanska popikonerna BTS konsert från Seoul till utvalda biografer i Sverige. Konserten är BTS första konsert i Sydkorea sedan 2019.

Det sydkoreanska pojkbandet BTS har genom sina starkt engagerade framträdanden och hur de interagerar med sina fans blivit ett globalt fenomen. De har miljontals fans över hela världen, har haft listettor i en mängd länder, sålt ut världsturnéer och har vunnit prestigefyllda Billboard Music Awards.

Bandets dokumentärfilm BTS: Burn The Stage sålde ut biografer i Sverige och övriga världen. Konserten visas på bio i över 60 länder en enda dag, 12 mars 2022. 22 februari släpps biljetterna i Sverige.

Om bandet
BTS är en förkortning av Bangtan Sonyeondan eller ”Bortom scenen”. Medlemmarna är RM, Jin, SUGA, j-hope, Jimin, V och Jung Kook. BTS är kända för sin autentiska, egenproducerade musik. Genom sina starkt engagerade framträdanden och hur de interagerar med sina fans har BTS blivit ett globalt fenomen sedan debuten i juni 2013. De har mobiliserat miljontals fans över hela världen (kallade ARMY), haft listettor i hela världen, sålt ut världsturnéer och har vunnit prestigefyllda Billboard Music Awards. De utsågs också till TIME:s Entertainer of the Year 2020. BTS är mer retweetade än Donald Trump och Justin Bieber tillsammans…

Trailer: https://youtu.be/CACeRZ0Arz4

För ytterligare information, pressbiljetter, pressbilder och rörligt material:
Daniel Söderberg
Kommunikationsansvarig Live på bio
08-452 25 57
[email protected]

Folkets Hus och Parker har livesänt scenkonst på bio sedan 2003 och antalet biografer som deltar ökar ständigt. Från början var 7 biografer med och nu är 200 biografer anslutna till Folkets Hus och Parkers nätverk Live på bio. Live på bio har blivit en av Sveriges viktigaste satsningar på kulturtillgänglighet i hela landet och bygger på ett stort antal ideellt engagerade personer ute i landet. För mer info: www.livepabio.se