Konsert och kortfilm med Slayer på Folkets Hus och Parkers biografer

6 november har Slayer: The Repentless Killogy biopremiär. En kombination av en konsert med ett av världens mest legendariska metalband, och kortfilmen The Repentless Killogy.

Slayers plats i musikhistorien är som ett av banden i ”The Big Four” (Slayer, Metallica, Megadeth, Anthrax). De var med och definierade thrash metal-genren. 34 år in i sin karriär är de fortfarande det band som metal heads fortsätter att hylla och inspireras av. Konserten som visas på bio spelades in 5 augusti 2017 på Los Angeles Forum.

Den blodiga kortfilmen The Repentless Killogy har hämnd, mord och blod i centrum. Filmen är skriven och regisserad av B J McConnell, som skapat tre brutala musikvideos med Slayer: You Against You, Repentless, och Pride in Prejudice till bandets sista album Repentless (2015).

Kortfilmen börjar med de tre rockvideorna, ihopklippta med en egen nyinspelad kronologisk storyline.

Filmens rollista är full av kända skådespelare, som också var med i rockvideorna: Jason Trost (Beats of Rage), Danny Trejo (From Dusk Til Dawn), Richard Speight (Band of Brothers), Jessica Pimentel (Orange Is The New Black), Tyler Mane (X-Men), Bill Moseley (The Texas Chainsaw Massacre 2), Caroline Williams (The Texas Chainsaw Massacre 2) och Sean Whalen (Twister).

Biografer som visar Slayer uppdateras kontinuerligt här: https://www.folketshusochparker.se/evenemang/film-live-pa-bio-musik/slayer-the-repentless-killogy/

För ytterligare information, pressbiljetter, pressbilder och rörligt material:
Daniel Söderberg
Kommunikationsansvarig Live på bio, Folkets Hus och Parker
08-452 25 57
[email protected]

Rickard Gramfors
Producent, Live på bio, Folkets Hus och Parker
08-452 25 41
[email protected]

Folkets Hus och Parker har livesänt scenkonst på bio sedan 2003 och antalet biografer som deltar ökar ständigt. Från början var 7 biografer med och nu är 200 biografer anslutna till Folkets Hus och Parkers nätverk Live på bio. Live på bio har blivit en av Sveriges viktigaste satsningar på kulturtillgänglighet i hela landet och bygger på ett stort antal ideellt engagerade personer ute i landet. För mer info: www.livepabio.se