Djungelns hemlighet med Eva Funck och Hönapöna på folkparksturné i hela landet

Efter förra årets succé ger sig Eva Funck och Hönapöna ut igen med nya föreställningen Djungelns hemlighet. Turnén har premiär i Gunnarsbyn 15 maj.

Eva har läst i en gammal tidning att det finns guld i djungeln. Det är gratis och bara att hämta. Men, när de kommer till djungeln är det inte så enkelt som det först verkade. Var är guldet? Oväntad hjälp kommer från ett lejon, en orm och en loppa. Djungelns hemlighetvisar sig vara en riktig överraskning.

– Förra årets turné i folkparkerna blev så lyckad att vi nu sätter hjul på Djungelns hemlighet också. Jag och Hönapöna längtar efter att träffa alla barn i publiken igen. Det ska bli roligt att tillsammans med dem upptäcka hemligheten, säger Eva Funck.

Djungelns hemlighet en interaktiv och varm föreställning som handlar om hur vi kan få vänner genom att se, höra och uppmuntra varandra.

Eva Funck har varit programledare för en rad kända tv-program. Hon har fått pris för att bland annat ha gjort Sveriges bästa faktaprogram för barn och utsetts till Svenska Folkets Kunskapsspridare.

Djungelns hemlighetkommer att turnera under sommaren och hösten 2018. Förra året turnerade Eva och Hönapöna med föreställningen Det stora Äventyret.

Foto: Erland Beskow.