Cliff Richards 60-årsjubileumskonsert direktsänds på bio i Sverige

Cliff Richard firar 60 år som artist och bjuder in biopubliken till ett stort firande. Konserten 60th Anniversary Tour livesänds den 12 oktober, två dagar innan Cliff Richards 78-årsdag, på femton av Folkets Hus och Parkers biografer.

”Jag har de underbaraste fansen och att kunna dela denna speciella kväll i Manchester med så många människor i hela världen känns som en stor gåva för mig. Jag kan knappt vänta!”, säger Cliff Richard.

Cliff Richard är en av Englands största popstjärnor genom tiderna. Han har släppt hela 103 album och 123 singlar, och är den ende brittiska popartist som haft listettor i varje decennium – från 1950-talet till slutet av 1900-talet.

Karriären innefattar hitlåtar som Summer Holiday, Living Doll, Devil Woman, Congratulations, Lucky Lips och We Don’t Talk Anymore. Hans otroliga energi och passion på scenen hänför alltid publiken.

Folkets Hus och Parker har livesänt scenkonst på bio sedan 2003 och antalet biografer som deltar ökar ständigt. Från början var 7 biografer med och nu är 200 biografer anslutna till Folkets Hus och Parkers nätverk Live på bio. Live på bio har blivit en av Sveriges viktigaste satsningar på kulturtillgänglighet i hela landet och bygger på ett stort antal ideellt engagerade personer ute i landet. För mer info: www.livepabio.se

Beräknad längd: 2 tim 30 min inklusive paus
Visas: 12 oktober 21.00

Biografer som visar: https://www.folketshusochparker.se/evenemang/live-pa-bio-musik-scen/cliff-richard-live-60th-anniversary-tour/

För ytterligare information, pressbiljetter, pressbilder och rörligt material:
Daniel Söderberg
Kommunikatör, Folkets Hus och Parker
08-452 25 57
[email protected]

Rickard Gramfors
Producent, Live på bio, Folkets Hus och Parker
08-452 25 41
[email protected]