Årsmöte 2020 Västra regionen

Årsmöte i Västra regionen

Välkommen till Västra Folkets Hus och Parkregionens årsmöte. Årets stämma kommer att ske digitalt. Detta för att så många som möjligt ska möjligheten att delta.

Förutom sedvanliga årsmötesrutiner kommer vi att få en kort rapport från PETTER WEsterströms resa till de brittiska öarna och besök hos deras motsvarigheter till våra ”hus och parker”.

ALEX BERGSTRÖM, kulturnämndens ordförande, gästar oss också på skärmen och delar med sig av regionens tankar kring vår roll som plattform för kultur, möten och bildning.

NOMINERA TILL STYRELSEN!
Valberedningen behöver din hjälp! Du nominerar lämpliga kandidater (kanske du själv?) genom att FYLLA I DETTA FORMULÄR
Dina nomineringar behöver valberedningen få in senast 11 april.

Lämna in motioner och förslag genom att fylla i detta formulär

Datum

Ort Digitalt möte

Mötet startarklockan 18.00

Sista anmälningsdag23 april 2023

KontaktaAnders Lindauer
073-063 70 22
[email protected]

Anmälan Skriv ut sidan

Praktisk information

SISTA ANMÄLNINGSDAG för ombud och deltagare är 23 april 2023.

ÅRSMÖTET: Föreningarna äger enligt stadgarna rätt att representera med ett röstberättigat ombud samt med obegränsat antal övriga deltagare med yttrande- och förslagsrätt.

Handlingar kommer att skickas ut digitalt till den e-post som anges i anmälan till mötet.

Digitalt möte, så här gör du: När du anmäler dig får du en bekräftelse med information om länk till mötet. Femton minuter innan öppnas mötesrummet för dig som vill testa uppkoppling och teknik. FÖRUTSÄTTNINGAR: Du kan delta i utbildningen genom en dator eller surfplatta. Mötet hålls i Microsoft Teams. Det går att ansluta via webbläsaren men vi rekommenderar att du laddar ner och använder Teams-appen, och det är viktigt att det finns en bra internetuppkoppling.
Har du aldrig använt Teams hittar du instruktioner här

Har frågor, kontakta:
Anders Lindauer, 031-13 53 60, [email protected]

Anmäl dig här.
  • Jag godkänner att mina personuppgifter används i deltagarförteckning, administrativa system och i informationsutskick enligt de bestämmelser som föreskrivs i Dataskyddsförordningen (GDPR).

  • Under träffen kan du komma att bli fotograferad/filmad/inspelad för Folkets Hus och Parkers räkning. Materialet är tänkt att användas för att informera om vår verksamhet och kan användas både i tryckt och digital form, i olika kanaler och endast där Folkets Hus och Parker står som avsändare, men inte i kommersiellt syfte. Bilder, filmer och inspelningar kommer att sparas i Folkets Hus och Parkers arkiv.