Sabaton - The Tour To End All Tours, premiär 11 oktober.
Sabaton - The Tour To End All Tours, premiär 11 oktober.

Sabaton – The Tour To End All Tours

Följ med på en oförglömlig heavy-metal resa när vi stolt presenterar Sabaton – The Tour To End All Tours – en hyllning till Sabatons största turné någonsin. Biopremiär den 11 oktober.

Upplev Sabatons legendariska The Tour To End All Tours på bio. Konsertfilmen spelades in under deras Europaturné 2023 på Ziggo Dome-arenan i Amsterdam och fångar känslan av Sabatons monumentala scenframträdande och bandets förmåga att berätta historiska berättelser genom heavy metal.

Med utsålda arenor, fyrdubbla platinaförsäljningar och en gigantisk, lojal fanskara tar Sabaton med sig sin bombastiska liveshow till vita duken i höst. Från den pulserande energin till den engagerande scenutformningen med militär rekvisita och historiska teman är varje ögonblick en hyllning till bandets liveframträdanden.

Se Sabaton och deras hängivna fans när de skapar en oförglömlig konsert med spektakulära pyrotekniker, visuella effekter och deras ikoniska sound. Sabaton – The Tour To End All Tours är en hyllning till hårdrocken och det osvikliga bandet mellan Sabaton och deras fans. Detta är den ultimata heavy metal-upplevelsen; följ med på den största turnén som Sabaton någonsin har gett sig ut på.


BESÖK SABATON.FILM för mer info

Speltid

 

 

Premiär 11 oktober

 

 

Regi: Jens De Vos

 

 

MEDverkande: Sabaton (Joakim Brodén, Pär Sundström, Hannes Van Dahl, Chris Rörland, Tommy Johansson)

 

 

produktion: All Things Live

 

 

Svensk text! 

Skriv ut sidan

Här visas Sabaton – The Tour To End All Tours

Här visas Sabaton – The Tour To End All Tours