Filmstaden Heron City
Dialoggatan 2, Kungens kurva, Sverige
Vägbeskrivning

Filmstaden Heron City

BIOGRAFEN ÄR KONTANTFRI. Biljetter köper du enkelt via filmstaden.se eller i vår app. Du kan också köpa digitala presentkort på filmstaden.se. På biografen går det bra att betala med de vanligaste kontokorten, Filmstadens presentkort, Apple pay och Samsung pay.
Filmstaden Heron City är Sveriges största biograf med 18 salonger och totalt 3996 platser. Filmstaden Heron City has 2 VIP-salonger och en VIP-Lounge.
VIP-salongerna har fem rader med gott om benutrymme och lyxigt, bekväma stolar som styrs elektriskt så du kan sitta precis så som du helst vill och bord där du bekvämt ställer din dryck och dina snacks. Båda VIP-salonger har 3D och uppdaterat ljud till 7.1. Våra VIP-gäster kan komma i perfekt biostämning i vår nya VIP-lounge direkt i anslutning till salongerna.
För den godis- eller snackssugna har vi en helt nybyggd butik fylld med godsaker att äta och dricka för att få en härlig biografupplevelse.
Öppettider
Biografen stänger 15 minuter efter att sista föreställning startat.
Tillgänglighet
Plats för rullstol finns på rad 3 i varje salong. Hörslingan i salongerna 2 och 15 fungerar inte. Vissa problem med hörslingorna kan upplevas i andra salonger. Prata med foajévärdarna för närmare information.

Besöksadress

Dialoggatan 2
KUNGENS KURVA

Postadress

Dialoggatan 2
14175 Kungens kurva

Verksamheter

Biograf
Live på bio