Per-Magnus Söder, Huskvarna Folkets Park

Per-Magnus Söder Årets Folkets Hus och Parkprofil 2022

Vid Folkets Hus och Parkers föreningsstämma som hölls i Hallunda under helgen 11-12 juni, utsågs Per-Magnus Söder, chef på Huskvarna Folkets Park, till Årets Folkets Hus och Parkprofil 2022.

– Vilken ära! Jag är enormt stolt, tacksam och rörd. Att få denna utmärkelse av landets finaste folkrörelse är sann glädje. Jag vill verkligen lyfta dom bästa medarbetarna, volontärerna och besökarna, utan dem vore jag och parken ingenting. Stort tack, det värmer och peppar inför framtiden, säger en hedrad Per-Magnus Söder.

Motivering

”I sin dagliga gärning håller han folkparksfanan högt. Genom ett målmedvetet arbete har han placerat Huskvarna Folkets Park på den svenska musik- och artistbranschens ädlaste karta. Maggio, Thåström, Bryant eller Hellström skulle aldrig komma på tanken att inte stanna till i Huskvarna på sina turnéer.

I denna vackra folkpark känner alla sig välkomna. Publik och artister vittnar om ett värdskap utöver det vanliga oavsett om det är bilträff, danskväll, barnteater eller konsert. Här är det också självklart att unga arrangörer har ett stort inflytande över verksamheten.

Årets profil är personen som tillsammans med engagerade medarbetare och volontärer ser till så att alla känner att hit vill man återvända igen och igen och igen…

Han har bevisat att utveckling och förnyelse är vägen framåt och att gasen oftast fungerar mycket bättre än bromsen.

Och allt detta blir möjligt tack vare ett stort, varmt och intensivt bultande folkparkshjärta hos årets profil 2022; Per-Magnus Söder.”

Om utmärkelsen Årets Folkets Hus och Parkprofil

Utmärkelsen delas ut till en person som gjort särskilda insatser, antagit nya utmaningar eller annat som är värt att uppmärksamma.

Priset utdelas vart tredje år i samband med Folkets Hus och Parkers föreningsstämma. Förslag på kandidat kan komma från föreningar och enskilda personer. Beslut fattas av Folkets Hus och Parkers arbetsutskott.

För mera information om utmärkelsen