Kapten Röd presenterar stolt sin nya sommarturné – HUNDRALAPPEN!

HUNDRALAPPEN är en rikstäckande turné i samarbete med Programbolaget och precis som namnet antyder så kommer alla biljetter kosta endast 100 kronor!

Konceptet till HUNDRALAPPEN föddes ur Kapten Röds önskan att nå ut till så många som möjligt av sin publik. Under årens lopp är det just lyssnarna och publikens stöd som fått honom att återvända till musiken – insikten att hans lyssnarskara sträcker sig över alla samhällsklasser, ideologier och platser runtom i landet blev själva grunden som turnén sedan formades efter.

– Min vision med HUNDRALAPPEN är att så många som möjligt ska kunna komma på mina spelningar, oavsett storlek på plånboken, säger Kapten Röd själv.

Genom ett unikt samarbete med Programbolaget har HUNDRALAPPEN lyckats ta sig från idéstadiet till den nu elva datum starka turné som går av stapeln i Malmö den 17:e juni med stor avslutning på hemmaplan i Göteborg den 9:e september!

Kapten Röd är aktuell med låten samt musikvideon Över Min Döda. Utöver turnédatumen så spelar även Kapten Röd på utvalda festivaler och alla sommarens speldatum går att finna på www.kaptenrod.se – Där även förköp till alla turnéstopp går att köpa.

(Alla konserter har 13-årsgräns om inte annat anges av den lokala arrangören.)

TURNÉDATUM – HUNDRALAPPEN:
Malmö – Folkets Park – 17/6
Västerås – Cityfestival – 29/6
Halmstad – Brottet – 7/7
Eskilstuna – Parken Zoo – 8/7
Norrköping – Hugo – 21/7
Örebro – Strömpis Trädgård – 3/8
Hofors – Folkets Park – 5/8
Helsingborg – Sundspärlan – 11/8
Trollhättan – Folkets Park – 18/8
Huskvarna – Folkets Park – 19/8
Göteborg – Trädgårdsföreningen – 2/9

FESTIVALER:
Brännbollsyran – 2/6
Öland Roots – 15/7
Uppsala Reggaefestival – 12/8

Programbolaget är ett dotterbolag till Folkets Hus och Parker.