186 år tillsammans tillbaka till folkparkerna där allt började – med Siw Malmkvist och Ann-Louise Hanson

Siw Malmkvist och Ann-Louise Hanson, giganter inom svensk showbiz. Ta chansen att njuta av dessa fantastiska artister som inledde sina professionella karriärer i mitten av 50-talet och som sedan dess tillhört den yppersta artisteliten. Båda har de sjungit sig in i den svenska musikhistorien och folksjälen.

Titeln 186 år tillsammans kom till när de tre vännerna Siw, Ann-Louise och Lill-Babs planerade att stå på scenen tillsammans. Tyvärr blev det inte så. Och titeln stämde fortfarande när folkkära Towa Carson kom ombord. Towa måste nu dessvärre kliva av på grund av sjukdom i familjen.
Fast vi låter titeln står kvar! Lill-Babs finns med oss i anden på denna turné. Siw och Ann-Louise kommer med turnén hylla sin bortgångna vän och försöka att sprida den värme och kärlek så som de brukar göra tillsammans.

Publiken kan se fram emot en sprakande show fylld med anekdoter, humor och oförglömliga hits, som tex Flickor bak i bilenJag hade en gång en båt och Mamma är lik sin mamma – ackompanjerade av kapellmästare Benneth Fagerlund på piano och Martin Tallström på gitarr.

Turnéplan:

26/7 Heby, Folkets Park

27/7 Falun, Lilltorpet

28/7 Örebro, Brunnsparken

29/7 Skoghall, Skoghallsparken

31/7 Trollhättan, Trollhättan Folkets Park

1/8 Dalsjöfors, Dalsjöfors Folkets Park

3/8 Malmö, Malmö Folkets Park

4/8 Lönsboda, Lönsboda Folkets Park

5/8 Huskvarna, Huskvarna Folkets Park

6/8 Nykvarn, Nykvarns Folkets Park