Kulturdagarna

 

MAGISKA MÖTEN

 

Det finns olika sorters magiska möten. Frågan är om något av dem slår mötet mellan arrangör, publik och artist? Arrangören har funderat och planerat, målgruppsanalyserat och publikarbetat, marknadsfört och sålt biljetter samt ställt iordning sin lokal så fint som det nånsin går. Publiken har upptäckt arrangemanget, övervägt och kommit fram till att detta vill vi ta del av, känner sig nyfikna och förväntansfulla. Artisten är glad över bokningen, känner positiv spänning inför uppträdandet och hoppas på en minnesvärd föreställning. Det är då det händer. Arrangörens alla ansträngningar har gett resultat, publikens förväntningar infrias och artisten känner värmen och energin och ger allt. Det är detta magiska möte som gör arrangörskapet till det mäktigaste som finns. Alla kugghjul hakar i varandra och allt bara fungerar.

Vi fokuserar på dessa magiska möten, och mycket annat, under Kulturdagarna. Till exempel uppmärksammar vi att det 2019 är 100 år sedan den kvinnliga rösträtten lagfästes.

Inom utställningsverksamheten uppstår också magiska möten hela tiden och vi får se många exempel på det under de här dagarna.

Nätverkande, kunskapsöverföring, erfarenhetsutbyte, gäster, föreläsningar och workshops är andra ingredienser som gör våra Kulturdagar till årets viktigaste händelse.

Så du har egentligen inget val. Anmäl dig nu och bli en del av det magiska mötet i Nynäshamn.

 

Datum

Plats Folkets Hus

Ort Nynäshamn

Sista anmälningsdag:7 december 2018

Kontaktperson:Anna-Karin Thelin
anna-karin.thelin@folketshusochparker.se
08-452 25 43

Skriv ut sidan