Kulturdagarna

 

Välkommen till Motala – Östergötlands sjöstad!

Kulturdagarna 2020 närmar sig och denna gång återvänder vi till Motala Folkets Hus för spännande och välmatade dagar där vi inspireras och eggas att berika den lokala spelplatsen med kultur i alla dess former. För vad vore hela Sverige utan våra gemensamma insatser? Med mod och lust som drivkraft ser vi till att en kulturupplevelse inte bara är möjlig att uppleva i de större städerna. Med vår unika infrastruktur av mötesplatser och med vårt stora och brinnande engagemang möjliggör vi det oväntade mötet där man stärks och växer och samtidigt blir lite klokare.

Det är så viktigt att ni är där och får möjlighet att ta del av det kommande scenkonstutbudet som bland annat består av teater, musik och föreläsningar. Inom utställningsverksamheten får vi smakprov på vad som erbjuds under de närmaste åren. Allt detta kryddas med föreläsningar och workshops, spännande gäster och oväntade överraskningar.

Vi brukar också konstatera att Kulturdagarnas kanske viktigaste uppgift är att ge alla deltagare möjlighet till erfarenhetsutbyte, det vill säga mingla, hänga, bonda och chilla med varandra vilket vi så klart ska bereda många möjligheter till.


 

Du som redan anmält dig – klicka här för mer praktisk information om Kulturdagarna

Datum

Plats Folkets Hus

Ort Motala

Kontaktperson:Anna-Karin Thelin
anna-karin.thelin@folketshusochparker.se
08-452 25 43

Anmälan Skriv ut sidan

Praktisk information

 

StARt- och sluttider

Konferensbyrån öppnar på fredagen klockan 11.00. Lunch finns att köpa i Folkets Hus restaurang Sjöbris från klockan 12.00. Anmäl gärna att du önskar köpa lunch i samband med din anmälan. Kulturdagarna invigs sedan i Teatersalongen klockan 13.30 och avslutas med en festkväll på lördagen.

DELTAGARAVGIFT

Deltagaravgiften (som inkluderar program, alla fika, två middagar samt lördag lunch) är:

För medlem: 1300 kronor
För arrangör Utan medlemskap i Folkets HUs och parker: 2200 kronor
Barn 5-15 år: 600 kronor
Ungdomar 16-30 år: 800 kronor

Deltagaravgiften betalas in på Folkets Hus och Parkers bankgiro: 331–4184, senast den 7 januari.  Markera din inbetalning med ”föreningens namn” och ”Kulturdagarna” när du betalar in din avgift.

Regler för avbokning: Anmälan är bindande. Avbokning kan ske utan avgift fram till den 2 december 2019. Därefter debiteras 50% av avgiften. Vid oanmäld frånvaro debiteras hela avgiften. Vid sjukdom går det att sända en ersättare som tar över den redan bokade platsen. Anmäl detta, om möjligt, i förväg. Avbokningar och justeringar meddelas till Anna-Karin Thelin, på telefon 08- 452 25 43 eller e-post anna-karin.thelin@folketshusochparker.se

LOGI

Deltagare bokar och betalar sin logi själva. Hotellrum finns reserverade i Motala samt på angränsande orter. Deadline för reservationen: 2 december. Därefter finns bokningskoderna kvar men hotellen garanterar inte logi endast åt Kulturdagarna utan erbjuder rum åt andra gäster också.KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL LISTAN ÖVER LOGIALTERNATIV

Notera att vissa av logialternativen kräver att du ordnar din egen transport mellan hotell och Motala Folkets Hus.

RESOR

Samtliga deltagare bokar och står själva för sina resekostnader.
Notera att vissa av logialternativen kräver att du ordnar din egen transport mellan hotell och Motala Folkets Hus.

Utbildningar i samband med Kulturdagarna

Vi ger tre utbildningar i Motala, med start kl 13.00 på torsdagen – dagen innan Kulturdagarna. Samtliga utbildningar slutar kl 13.30 på fredagen så alla hinner till invigningen av Kulturdagarna. Läs mer om utbildningarna:
Arbetsgivarutbildning
Arrangörsutbildning
Fastighetsutbildning

ANMÄLNINGSTIDEN ÄR UTE