Kulturdagarna

Den 19-20 januari hälsar vi dig varmt välkommen till Kulturdagarna 2024 i Hallunda Folkets Hus.

Kulturdagarna 2024 handlar om att lyfta blicken tillsammans och se framåt i dessa tuffa tider– om vår gemensamma resa mot framtiden och den enorma kraft som finns i vår folkrörelse!

Från stora scenen får du ta del av Folkets Hus och Parkers kulturutbud 2024. Utställningar och scenprogram för barn och vuxna presenteras under två halvdagar.

Vi kommer även prata om kulturpolitik och vårt gemensamma visionsarbete – varvat med inbjudna gäster samt spännande och inspirerande seminarier. Och självklart skapar vi stort utrymme för spontana möten med kollegor och olika nätverk från hela landet. Vi ska ta vara på allas erfarenheter och dela goda idéer med varandra!

Din medverkan är viktigare än någonsin. Tillsammans är vi en stark, envis och framåtsträvande folkrörelse och nu tar vi sikte mot ett nytt visionsprogram 2025!

Vi ses i Hallunda!

 

Har du redan anmält dig och vill ha mer information:
Läs mer om Kulturdagarna här

 

Datum

Ort Hallunda

Datum: 19-20 januari 2024

Frågor: Anna-Karin Thelin
[email protected]
08-452 25 43

Anmälan Skriv ut sidan

Praktisk info

 

Adress

Hallunda Folkets Hus ligger på Borgvägen 1 i Norsborg.

Början- och sluttider

Konferensbyrån öppnar klockan 11.00 fredagen den 19 januari. Du hittar konferensbyrån i foajén i Hallunda Folkets Hus. Det finns möjlighet att föranmäla köp av lunch på Folkets Hus. Invigningen av Kulturdagarna börjar klockan 14.00. Kulturdagarna avslutas med en festkväll på lördagen.

Vill du veta mer om programmet, vilka föreningar som anmält sig med mera, så finns det en informationssida som uppdateras löpande fram till 19 januari. Läs mer

Deltagaravgift

Deltagaravgiften (som inkluderar program, alla fika, två middagar samt lördag lunch) är:
För medlem: 1700 kronor
För arrangör utan medlemskap i Folkets hus och Parker: 2700 kronor
Barn upp till 15 år: 1000 kronor
Ungdomar 16-25 år: 1500 kronor

Deltagaravgiften betalas in på Folkets Hus och Parkers bankgiro 331–4184, senast den 12 januari. Markera din inbetalning med ”föreningens namn” och ”Kulturdagarna”.

REGLER FÖR AVBOKNING: Anmälan är bindande. Avbokning kan ske utan avgift fram till den 22 december 2023. Därefter debiteras 50% av avgiften. Vid oanmäld frånvaro debiteras hela avgiften. Vid sjukdom går det att sända en ersättare som tar över den redan bokade platsen. Anmäl detta, om möjligt, i förväg. Avbokningar och justeringar meddelas till Anna-Karin Thelin, på telefon 08- 452 25 43 eller e-post [email protected]

Doftkänsliga

Det finns personer som är överkänsliga mot dofter så vi uppmanar alla deltagare på Kulturdagarna att undvika parfymer och alla dofter, så långt det är möjligt.

Garderob

Det finns en garderob för kläder och bagage i Folkets Hus.

Logi

Deltagare bokar och betalar sin logi själva. Vi rekommenderar logi på Scandic Skärholmen, Oxholmsgränd 2 i Skärholmen. Det är endast från Scandic Skärholmen vi erbjuder bussresor till och från Hallunda Folkets Hus.

Scandic Skärholmen erbjuder 15% rabatt på dagspriset om denna bokningskod anges: PRO15SE. Deadline för bokning av logi är 15 december men för garanterad plats görs bokning så snart som möjligt! Deltagare väljer själva prisnivå avseende avbokning/återbetalning. Till bokning på Scandic Skärholmen

Parkering

Folkets Hus Hallunda har en parkering som under hela Kulturdagarna kommer vara fri från parkeringsavgift. Scandic Skärholmen har en inhägnad parkering på baksidan av hotellets entré, som man når med sin rumsnyckel. Det finns inte laddningsstation för elbil på Folkets Hus eller hotellet.

Resa

Samtliga deltagare bokar och betalar sina resor.

Resa med bil

Kör E4/E20 mot Helsingborg eller Stockholm. Kör av via avfart 146a, mot Hallunda. Fortsätt på Hallundavägen ca 800 meter tills du ser Folkets Hus Hallunda på höger sida, bredvid Riksteatern. För parkering, se ovan.

Resa med buss mellan Scandic Skärholmen och Hallunda Folkets Hus

Vi erbjuder kostnadsfri resa med buss mellan Scandic Skärholmen och Hallunda Folkets Hus. Bussarna avgår vid ett tillfälle på fredag kväll, lördag morgon respektive lördag kväll. Vill du åka en eller flera bussresor måste detta beställas i förväg. Om du missade att föranmäla dig vid anmälan kan du boka plats i buss här.

Tunnelbaneresa från Stockholms Centralstation

Tag tunnelbanelinje 13 mot Norsborg. Resan tar 35 minuter. Gå av vid station Hallunda. Tag vänster vid spärrarna mot Hallunda Centrum. Gå gångvägen rakt fram i ca 5 min eller 300 meter. Folkets Hus och Riksteatern (som ligger vägg i vägg) syns tydligt från tunnelbanan.

Hotellet Scandic Skärholmen ligger ca 10 minuters promenad från tunnelbanestationen Skärholmen (samma tunnelbanelinje som till Hallunda).

Biljetter:
Vi rekommenderar SL-appen i mobilen eller att ladda upp resa på ditt betalkort. Har du sedan tidigare ett SL-kort går det så klart att fylla på resor där också. Info om olika biljetter: sl.se/biljetter

Utbildningar i anslutning till Kulturdagarna

Vi ger tre utbildningar i Hallunda med start kl 13.00 på torsdag den 18 januari – dagen innan Kulturdagarna. Alla utbildningar slutar kl 12.00 på fredagen så alla deltagare ska hinna med lunch innan invigningen av Kulturdagarna. Läs mer om utbildningarna:

Arbetsgivarutbildning
Ekonomiutbildning
Föreningens stadgar, andels- och medlemsregister

Anmäl dig här

Deadline 15 december

 

  • Specialkost = allergi/vegetarian/religiöst
  • Jag godkänner att mina personuppgifter används i deltagarförteckning, administrativa system och i informationsutskick enligt de bestämmelser som föreskrivs i Dataskyddsförordningen (GDPR).

  • Under Kulturdagarna kan du komma att bli fotograferad/filmad/inspelad för Folkets Hus och Parkers räkning. Materialet är tänkt att användas för att informera om vår verksamhet och kan användas både i tryckt och digital form, i olika kanaler och endast där Folkets Hus och Parker står som avsändare, men inte i kommersiellt syfte. Bilder, filmer och inspelningar kommer att sparas i Folkets Hus och Parkers arkiv.