Inspirationsträff för arrangörer

Välkommen till ett inspirerande möte kring arrangörskap med en föreläsning och en presentation av Musikschlaget Live.

Musikschlaget Live. Här får du en presentation av den alternativa musikfestivalen med det ”lilla” extra – Musikschlaget. Som det ska vara när det handlar om schlager, så bjuds det såklart även på musik. Läs mer om projektet här
Under den här inspirationsträffen blir det också möjligt att anmäla intresse för Musikschlaget Live delfinal 2022.

Evenemangssäkerhet 
Föreläsare: Daniel Hedin, Liveside
Liveside är idag ett av Sveriges främsta leverantörer av trygga lösningar till event. Bolaget drivs av folk som varit med och arrangerat Sveriges största (och minsta) festivaler och evenemang. Föreläsningen ger deltagarna kunskap om evenemangssäkerhetens historia, metoder, aktuell forskning om hur människor i grupp agerar, hur man hanterar köer och riskanalys.

Datum och tid:
2 november, kl 18.00-19.30

Fler digitala inspirationsträffar i vår
Boka in fler digitala inspirationsträffarna i din kalender. Den 26 oktober föreläser Ingela Norrby om hur en helhetsupplevelse skapas. Den 9 november föreläser Hilda Sandgren innehåll för digitala livesändningar och inspelningar.

Datum

Ort Digital inspirationsträff

Beskrivning En av tre inspirationsträffar om inkluderande arrangörskap som genomförs med stöd av Arvsfonden.

Målgrupp Arrangörer

KontaktPernilla Eurenius, 072-077 61 29

Kostnadsfritt

Anmälan Skriv ut sidan

PRAKTISKT INFORMATION

NÄR DU ANMÄLER DIG får du en bekräftelse. Dagen innan webbinariet skickas länk till mötet ut. Femton minuter innan kursstart öppnas mötesrummet för dig som vill testa uppkoppling och teknik.

FÖRUTSÄTTNINGAR: Du kan delta i utbildningen genom en dator eller surfplatta. Utbildningen hålls i Microsoft Teams. Det går att ansluta via webbläsaren men vi rekommenderar att du laddar ner och använder Teams-appen, helst på din dator, då det gör att du kan tillgodogöra dig informationen på bästa sätt. Det är viktigt att du har en bra internetuppkoppling. Ansluter du med dator får du de allra bästa förutsättningarna om du är ansluten till ditt nätverk med nätverkskabel, eller sitter på en plats som ger bra uppkoppling mot ditt wifi-nät.

Har du aldrig använt Teams hittar du här INSTRUKTIONER FÖR HUR DU ANSLUTER DIG TILL ETT MÖTE.

HAR DU FRÅGOR OM MÖTET är du välkommen att kontakta Pernilla Eurenius, 072-077 81 29, [email protected]

EFTER UTBILDNINGEN/MÖTET skickas en enkät ut till deltagarna via mejl. Några korta frågor om upplevelsen, allt för att säkerställa kvaliteten och förbättra våra kommande utbildningar och möten.

INSTÄLLD KURS: Folkets Hus och Parker förbehåller sig rätten att ställa in en kurs om för få deltagare är anmälda. Detta meddelas kursdeltagarna senast en vecka innan kursstart!