Folkparksträff i Huskvarna

Mingla och nätverka med dina kollegor från andra folkparker runt om i landet. Tillsammans med Sydöstra, Västra och Mellansveriges regioner genomför vi två Folkparksträffar. Alla medlemsföreningar runt om i landet med folkparksverksamhet är varmt välkomna till någon av träffarna!

Du kan välja att delta i denna träff – Huskvarna Folkets Park, 3 december – eller den tidigare i Sala Folkets Park, 19 november

Till båda träffarna kommer vi att ta fram ett program med aktuella och verksamhetsnära frågor, självklart även med fokus på återstart och folkparkens utmaningar och möjligheter i framtiden.

Datum

Plats Folkets Park

Ort Huskvarna

Tid: Klockan 10.00-16.00

Anmälan Skriv ut sidan

Praktiskt information

Pris: Träffen är kostnadsfri.

måltider: I träffen ingår en tidig fika (från 09.30), lunch och eftermiddagsfika.

Kvällsaktivitet: I samband med träffen i Huskvarna Folkets Park blir det möjligt att anmäla sig till en danskväll med Callinaz. Vid anmälan anger du om du vill ta del av aktiviteten och om du är intresserad av logi i samband med det.

Har du Frågor, kontakta:
Peter Högberg, Sydöstra regionen, 0720-76 21 18, [email protected]
Anders Lindauer, Västra regionen, 031-13 53 60, [email protected]
Peter Törnblom, Mellansveriges region, 070-735 45 46, [email protected]

EFTER MÖTET skickas en enkät ut till deltagarna via mejl. Några korta frågor om upplevelsen, allt för att säkerställa kvaliteten och förbättra våra kommande utbildningar och möten.

INSTÄLLD träff: Folkets Hus och Parker förbehåller sig rätten att ställa in en kurs om för få deltagare är anmälda. Detta meddelas kursdeltagarna senast en vecka innan kursstart!

Anmälan stängd

Sista anmälningsdag: 28 november 2022