Fastighetsutbildning

Lokalerna är Folkets Hus och Parkers största tillgång.
I utbildningen får du:

  • Tips och checklistor när det gäller byggande och förvaltning
  • Råd kring att planera, finansiera och genomföra upprustning av lokalerna
  • Lärdom om nyckeltal, underhållsplan och att skriva hyreskontrakt
  • Information om servering och alkoholtillstånd
  • Vi påbörjar en utvecklingsplan för din lokal som du kan ta med hem

STUDIEMATERIAL ÄR NYCKELN

Datum

Plats Folkets Hus

Ort Motala

utbildningen genomförs i anslutning till Kulturdagarna

Tider Startar klockan 13.00 och avslutas nästa dag vid 13.30.

Målgrupp: Alla i föreningen som har ansvar för fastigheten; chef, föreståndare, ekonom, fastighetsskötare och förtroendevald.

Medverkande:Personal från Folkets Hus och Parker

KONTAKT:Magdalena Hasselquist
040-23 07 96

utbildningen är kostnadsfri!

Anmälan Skriv ut sidan

UTBILDNING I SAMBAND MED Kulturdagarna

Ytterligare ett sätt att göra utbildningarna mer tillgängliga för fler är att förlägga dem i anslutning till våra nationella möten. Den här utbildningen arrangeras i anslutning till Kulturdagarna.

INFÖR utbildningen

Utbildningen är kostnadsfri

resa och logi: Bokas och betalas av deltagarna. Hotellrum finns reserverade i Motala samt på angränsande orter. Deadline för reservationen: 2 december. Därefter finns bokningskoderna kvar men hotellen garanterar inte logi endast åt Folkets Hus och Parker utan erbjuder rum åt andra gäster också.
KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL LOGIALTERNATIVEN

MAT: Vi vill värna om miljön och kommer att servera klimatsmarta, ekologiska och rättvisemärkta måltider i största möjliga utsträckning. Eventuella kostavvikelser lämnas vid anmälan.

EFTER utbildningen skickas en enkät ut till deltagarna via mejl. Några korta frågor om upplevelsen, allt för att säkerställa kvaliteten och förbättra våra kommande utbildningar och träffar.

INSTÄLLD utbildning: Folkets Hus och Parker förbehåller sig rätten att ställa in om för få deltagare är anmälda. Detta meddelas deltagarna senast en vecka före träffens start!

ANMÄL DIG HÄR

Anmälningsformuläret ligger öppet ett tag efter sista anmälningsdag (2 december). Obs! Se först till att du har logi innan du anmäler dig! Välkommen med din anmälan!!!

  • Jag godkänner att mina personuppgifter används i deltagarförteckning, administrativa system och i informationsutskick enligt de bestämmelser som föreskrivs i Dataskyddsförordningen (GDPR).

  • Jag samtycker till att mina personuppgifter i form av namn och bilder, även rörliga bilder (i filmer och webbsändningar), som jag förekommer på under Kulturdagarna får användas för publicering i Folkets Hus och Parkers kanaler: webbplats, sociala medier samt tryckt material (skrifter, rapporter och dylikt) tills vidare. Bilderna kommer endast att användas där Folkets Hus och Parker står som avsändare och inte i kommersiellt syfte. Bilder, filmer och webbsändningar kommer att sparas i Folkets Hus och Parkers arkiv.