Fastigheten – Energisparåtgärder och underhållsplan

En utbildning med tips kring energisparfrågor och hjälp att ta fram en underhållsplan för din fastighet.

I utbildningens första del får du tips om hur man kan spara energi genom enkla åtgärder och mer avancerade förbättringar med värme, ventilation och solceller med mera. I den andra delen får du en mall till en underhållsplan som ska visa när det är aktuellt att underhålla olika delar av fastigheten och vad det överslagmässigt kan kosta. I underhållsplanen registrerar man när saker har gjorts vilket kan vara bra för framtida underhåll och för dokumentation.

Utbildningen genomförs kvällstid (kl 16.00-18.00) och digitalt i Teams.

Datum

Ort Digital utbildning

Målgrupp Alla i föreningen som har ansvar för fastighet och ekonomi; chef, föreståndare, ekonom, fastighetsskötare och förtroendevald.

MedverkandePer Forsberg, byggrådgivare och arkitekt på Folkets Hus och Parker

KONTAKT:Magdalena Hasselquist
040-23 07 96

VILL DU GÅ UTBILDNINGEN MEN KAN INTE DET HÄR DATUMET?Vet du att du kan beställa den lokalt och regionalt? LÄS MER

UTBILDNINGEN ÄR KOSTNADSFRi

Anmälan Skriv ut sidan

Praktiskt information

NÄR DU ANMÄLER DIG får du en bekräftelse med information om länk till utbildningen. Femton minuter innan kursstart öppnas mötesrummet för dig som vill testa uppkoppling och teknik.

FÖRUTSÄTTNINGAR: Du kan delta i utbildningen genom en dator eller surfplatta. Utbildningen hålls i Microsoft Teams. Det går att ansluta via webbläsaren men vi rekommenderar att du laddar ner och använder Teams-appen, och det är viktigt att det finns en bra internetuppkoppling.
Har du aldrig använt Teams hittar du instruktioner här
Har du frågor om mötet är du välkommen att kontakta Per Forsberg, 08-452 25 17, [email protected]

EFTER UTBILDNINGEN/MÖTET skickas en enkät ut till deltagarna via mejl. Några korta frågor om upplevelsen, allt för att säkerställa kvaliteten och förbättra våra kommande utbildningar och möten.

INSTÄLLD KURS: Folkets Hus och Parker förbehåller sig rätten att ställa in en kurs om för få deltagare är anmälda. Detta meddelas kursdeltagarna senast en vecka innan kursstart!

Fler utbildningstillfällen: Vid stort söktryck kommer vi om möjligt att skapa fler kurstillfällen. 

Anmäl dig här

Sista anmälningsdag: 11 april 2023

  • Jag godkänner att mina personuppgifter används i deltagarförteckning, administrativa system och i informationsutskick enligt de bestämmelser som föreskrivs i Dataskyddsförordningen (GDPR).