Fastigheten – Byggprocessen

Uppdatera dig i frågor kring bygglov, vilka ritningar och handlingar som bör tas fram för att skriva kontrakt med byggentreprenörer. Du får många tips och råd för att planera och genomföra ett byggprojekt.

Utbildningen genomförs kvällstid (kl 16.00-18.00) och digitalt i Teams.

Datum

Ort Digital utbildning

Målgrupp Alla i föreningen som har ansvar för fastighet och ekonomi; chef, föreståndare, ekonom, fastighetsskötare och förtroendevald.

MedverkandePer Forsberg, byggrådgivare och arkitekt på Folkets Hus och Parker

KONTAKT:Magdalena Hasselquist
040-23 07 96

Utbildningen är kostnadsfri!

Anmälan Skriv ut sidan

Praktiskt information

Fler utbildningstillfällen: Vid stort söktryck kommer vi om möjligt att skapa fler kurstillfällen.

NÄR DU ANMÄLER DIG får du en bekräftelse med information om länk till utbildningen. Femton minuter innan kursstart öppnas mötesrummet för dig som vill testa uppkoppling och teknik.

FÖRUTSÄTTNINGAR: Du kan delta i utbildningen genom en dator eller surfplatta. Utbildningen hålls i Microsoft Teams. Det går att ansluta via webbläsaren men vi rekommenderar att du laddar ner och använder Teams-appen, och det är viktigt att det finns en bra internetuppkoppling.
Har du aldrig använt Teams hittar du instruktioner här
Har du frågor om mötet är du välkommen att kontakta Per Forsberg, 08-452 25 17, [email protected]

EFTER UTBILDNINGEN/MÖTET skickas en enkät ut till deltagarna via mejl. Några korta frågor om upplevelsen, allt för att säkerställa kvaliteten och förbättra våra kommande utbildningar och möten.

INSTÄLLD KURS: Folkets Hus och Parker förbehåller sig rätten att ställa in en kurs om för få deltagare är anmälda. Detta meddelas kursdeltagarna senast en vecka innan kursstart!

Anmäl dig här

  • Jag godkänner att mina personuppgifter används i deltagarförteckning, administrativa system och i informationsutskick enligt de bestämmelser som föreskrivs i Dataskyddsförordningen (GDPR).