Ekonomiutbildning

Ekonomiutbildningen består av tre delmoment uppdelat på två dagar. Du kan välja en av dagarna eller båda två dagarna, utifrån dina behov av kunskap.

Onsdag 16 augusti kl 13.00-16.00
1.”Inkomst- och fastighetskatt” –  vi reder ut skillnaden mellan Ekonomisk förening och ideell förening och undantag i skattelagstiftningen.
2.” Mervärdesskatt (Moms)” – ger kunskap om vilka verksamheter som är momspliktiga.

Torsdag 17 augusti kl 09.00-12.00
3. ”Grundläggande redovisning” – utbildningen ger kunskap om att läsa vad resultat- och balansräkningar förmedlar för att bedöma föreningens ekonomiska situation.

Välj vilken dag – eller båda dagarna – du är intresserad av i anmälningsformuläret.

Vill du stanna kvar på Filmdagarna anmäler du dig här

Datum

Plats Folkets Hus

Ort Sundsvall

Målgrupp: Föreningens ekonomiansvarige

Kursledare: Jörgen Ruke, ekonomichef Folkets Hus och Parker

Anmälan Skriv ut sidan

Praktisk information


Utbildningen är kostnadsfri
. I utbildningen ingår eftermiddagsfika och middag på onsdagen samt förmiddagsfika på torsdagen. Du bokar och betalar din lunch, resa och logi (se nedan).

Luncher: Lunch onsdag och torsdag betalar deltagaren själv. Lunchservering finns i Sundsvall Folkets Hus mellan klockan 11.00-13.00 i Restaurang q.bar.

Logi: Folkets Hus och Parker har förhandlat fram förmånliga priser på Quality Hotel som ligger i direkt anslutning till Folkets Hus och Biograf Drakstaden i Sundsvall. Notera att du måste använda de kontaktvägar och bokningskoder som anges här på webben. Bokningsförfrågan mailas till [email protected]. Uppge kod: ”Filmdagarna 2023”. Priserna är:

ENKELRUM: á 895:- /natt inkl. moms (799:- ex moms)
DUBBELRUM: á 995:-/natt inkl. moms (888:- ex moms)

Frukost ingår i samtliga rum. Deadline för logibokning är den 18 juni.
Obs! Om du stannar på Filmdagarna; se till att boka all logi vid samma tillfälle

EFTER UTBILDNINGEN/MÖTET skickas en enkät ut till deltagarna via mejl. Några korta frågor om upplevelsen, allt för att säkerställa kvaliteten och förbättra våra kommande utbildningar och möten.

INSTÄLLD KURS: Folkets Hus och Parker förbehåller sig rätten att ställa in en kurs om för få deltagare är anmälda. Detta meddelas kursdeltagarna senast en vecka innan kursstart!

Anmäl dig här

Sista anmälningsdag: 18 juni 2023

Ekonomiutbildning -augusti 2023

  • Onsdag 16 augusti handlar utbildningen om Inkomst-, fastighets- och mervärdesskatt. Torsdag 17 augusti handlar utbildningen om grundläggande redovisning. Du kan välj en av dagarna eller gå båda dagarna.
  • Jag godkänner att mina personuppgifter används i deltagarförteckning, administrativa system och i informationsutskick enligt de bestämmelser som föreskrivs i Dataskyddsförordningen (GDPR).

  • Under utbildningen kan du komma att bli fotograferad/filmad/inspelad för Folkets Hus och Parkers räkning. Materialet är tänkt att användas för att informera om vår verksamhet och kan användas både i tryckt och digital form, i olika kanaler och endast där Folkets Hus och Parker står som avsändare, men inte i kommersiellt syfte. Bilder, filmer och inspelningar kommer att sparas i Folkets Hus och Parkers arkiv.