Digitala arrangörer

Streaming, Teams och hybrid, digitala event har blivit vardag på grund av pandemin. Biljettköparen har blivit lika digital och marknadsföringen sker allt mer i digitala medier. Hur förändrar det arrangörens arbete? Vilka verktyg finns? Biljettköparens köpcykel har även den förändrats. Ett förköp är inte lika självklart, men att i kön in till eventet via en QR-kod köpa en digital biljett däremot.

Vi bjuder in till två timmars föreläsning och samtal med tips, trix, nätverkande och goda exempel från såväl vår föreläsare som andra medlemmar.

Föreläsare: Ingela Norrby, projektledare och producent på Biwa Sverige – ett management för arrangörer. Under pandemin har de genomfört över 100 evenemang och stöttat arrangörer runt om landet. Med bakgrund från både den kommersiella scenen, festivaler och institutionella kulturaktörer så har Ingela en bred kunskap om både det lilla och stora eventet.

Datum och tid:
11 oktober, kl 18.00-21.00

Datum

Ort Digital utbildning

Målgrupp Arrangörer

KontaktPernilla Eurenius
072-077 61 29

Utbildningen är kostnadsfri!

Anmälan Skriv ut sidan

PRAKTISKT INFORMATION

NÄR DU ANMÄLER DIG får du en bekräftelse. Dagen innan webbinariet skickas länk till mötet ut. Femton minuter innan kursstart öppnas mötesrummet för dig som vill testa uppkoppling och teknik.

FÖRUTSÄTTNINGAR: Du kan delta i utbildningen genom en dator eller surfplatta. Utbildningen hålls i Microsoft Teams. Det går att ansluta via webbläsaren men vi rekommenderar att du laddar ner och använder Teams-appen, helst på din dator, då det gör att du kan tillgodogöra dig informationen på bästa sätt. Det är viktigt att du har en bra internetuppkoppling. Ansluter du med dator får du de allra bästa förutsättningarna om du är ansluten till ditt nätverk med nätverkskabel, eller sitter på en plats som ger bra uppkoppling mot ditt wifi-nät.

Har du aldrig använt Teams hittar du här INSTRUKTIONER FÖR HUR DU ANSLUTER DIG TILL ETT MÖTE.

HAR DU FRÅGOR OM MÖTET är du välkommen att kontakta Pernilla Eurenius, 072-077 81 29, [email protected]

EFTER UTBILDNINGEN/MÖTET skickas en enkät ut till deltagarna via mejl. Några korta frågor om upplevelsen, allt för att säkerställa kvaliteten och förbättra våra kommande utbildningar och möten.

INSTÄLLD KURS: Folkets Hus och Parker förbehåller sig rätten att ställa in en kurs om för få deltagare är anmälda. Detta meddelas kursdeltagarna senast en vecka innan kursstart!

Anmäl dig här

  • Jag godkänner att mina personuppgifter används i deltagarförteckning, administrativa system och i informationsutskick enligt de bestämmelser som föreskrivs i Dataskyddsförordningen (GDPR).